RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Грибний суп з гречкою та опеньками - смачна ситна страва для обіду або вечері. Для приготування цього супу не потрібні незвичні інгредієнти, адже страва готується з доступних продуктів.

Про те, як готувати грибний суп з опеньками та гречкою, розповідають у кулінарному YouTube-каналі "Смачна кухня з Наталією Данилюк".



Що потрібно для грибного супу з опеньками та гречкою

Для того, щоб приготувати грибний суп з опеньками та гречкою, необхідні такі продукти:

вода - 3-3,5 л
гречка - 50 г
опеньки - 200 г
картопля - 4 шт.
морква - 1 шт.
цибуля - 1 шт.
сіль - до смаку
перець - до смаку
зелень - до смаку

Як готувати грибний суп з опеньками та гречкою

Для приготування грибного супу можна використовувати свіжі або заморожені опеньки. Проте радять використовувати свіжі - так суп буде смачнішим.

Гриби потрібно ретельно промити під проточною водою декілька разів, а потім відварити. Для цього 1-1,5 л води в каструлі з грибами доводять до кипіння, після чого проварюють опеньки протягом 5 хвилин.

Тим часом підготуйте інші інгредієнти для грибного супу. Картоплю, моркву та цибулю необхідно почистити та нарізати на невеликі шматочки. Моркву також можна натерти.

Покладіть картоплю в іншу каструлю та залийте 2 л води. Поставте каструлю на вогонь, а тим часом приготуйте засмажку з цибулі та моркви, обсмаживши інгредієнти до розм'якшення.



Додайте готову засмажку до картоплі. Промийте гречку, після чого обережно перекладіть її в суп.

З відварених грибів злите рідину за допомогою друшляка. Перекладіть опеньки в суп, за бажанням нарізавши гриби на невеликі шматочки.



Додайте до страви сіль, перець та спеції до смаку. Перемішайте грибний суп, доведіть його до кипіння та проваріть протягом 25 хвилин, до повної готовності гречки та картоплі.

Перед подачею прикрасьте грибний суп подрібненою зеленню та за бажанням заправте сметаною.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
27-11-2024, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 586


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.