Уже вдев’яте у Чернівцях у ресторані "Фенікс" відбувся фестиваль кулінарної майстерності "Буковинська гостинність-2010". У ньому взяли участь понад 30 кращих кухарів, кондитерів та майстрів з карвінгу (художнього нарізування овочів) ресторанів області. На фестивалі пригощали смаженими поросятами і качками, фаршированим сомом, хриновухою.
Шеф-кухар ресторану "Буковинська зірка", що в Боянах, Ганна Якобець зафарширувала великого п’ятикілограмового сома.
Кухар ресторану "Лісний узвіс" Михайло Клюш приготував на фестиваль фаршироване порося, спік качки. Та особливою гордістю хлопця була хріновуха власного виробництва, якою він пригощав відвідувачів.
"Театр пивного настрою", що в ТРЦ "DEPOt", представив свою фірмову страву із реберець та овочів у вигляді корони, яку прикрашала груша, настояна у вині.
Кращими кухарями визнано Михайла Клюша із ресторану "Лісний узвіз" та студента ЧТЕІ КНТЕУ Серафима Думітровича. Кращими офіціантами виявилися Наталія Гуска з ресторану "Сонячна долина" і студентка ЧТЕІ КНТЕУ Анна Макух. Кращими серед кондитерів стали Наталія Владейчук і Марія Маковійчук.
А справжніми майстрами по карвінгу визнано Олександра Божиєвського та Олександра Петрюка. Кубок переможця отримала студентська команда торгово-економічного інституту.
10-11-2010, 16:08
0
4 417