RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* Реклама

Для більшості ділових людей осінь – це час підбивати підсумки роботи за поточний рік, завершувати розпочаті справи й намічувати плани на рік прийдешній. Саме восени в багатьох містах України вже двадцять три роки поспіль відбувається конкурс на визнання компаній – лідерів ринку завдяки голосуванню "Народний бренд", який організовує медіа "Молодий буковинець" та RIA Media.

У Чернівцях цей конкурс також полюбився і бізнесовим колам, і споживачам, отож уже чотири роки за почесне звання народного улюбленця тут борються місцеві торговельні компанії, забудовники, виробники й надавачі різноманітних послуг. Вони активно працюють, здобують авторитет, конкурують і намагаються задовольнити найвибагливіших клієнтів, то чому б не позмагатися за визнання своєї першості на ринку?

Варто зауважити, що чернівчани щорічно охоче беруть участь у голосуванні. У 2023 році, наприклад, у "Народному бренді" в Чернівцях взяли участь понад 1531 брендів. Вони завжди щиро вболівають за тих, кому довіряють, з ким співпрацюють, чиї товари чи сервіс вважають якісними, а отже, гідними перемоги в цьому конкурсі.

За підсумками конкурсу, тих, хто набрав найбільшу кількість глядацьких голосів, відзначатимуть на урочистій церемонії нагородження. Її в Чернівцях організатори планують влаштувати наприкінці листопада. Попри війну, яка триває в Україні вже так довго, вітчизняний бізнес переконливо доводить, що йому під силу долати складні випробування, трансформуватися, адаптуватися до воєнних реалій і водночас працювати для свого клієнта. Це, погодьмося, вартує поваги й нагороди!



Хто може взяти участь у конкурсі "Народний бренд – 2024"


Щоби позмагатися за народну любов із конкурентами в номінації, потрібно:

1) працювати в Чернівцях;

2) бути представником однієї з номінацій конкурсу;

3) бути в каталозі ТОП 20.

Зверніть увагу, одна компанія = одна номінація!

Якщо вашої компанії немає у каталозі ТОП 20 або у відповідній номінації, ви можете залишити заявку:
• за номером телефону: +380992688563

Покваптеся зареєструватися, щоб до 15 листопада зібрати якомога більше голосів, а наприкінці місяця отримати таку бажану відзнаку "Народний бренд".



Ознайомитися з номінаціями, за якими відбувається голосування, можна на сайті: https://top20.ua/cv/brand

За яким критерієм обирають переможців


Переможцем конкурсу, тобто визнаним народним брендом, стане той, за кого чернівчани віддадуть найбільше голосів на сайті top20.ua.

Беріть участь у конкурсі й отримуйте відзнаку "Народний бренд" як доказ визнання прихильності й довіри ваших клієнтів!

Де і як проголосувати


Віддати свій голос за компанію-фаворита можна, якщо ви перебуваєте в Чернівцях. Є змога зробити це тільки один раз. Організатор конкурсу має право скасувати голоси, якщо є ознаки неправдивості (повторне голосування з одного пристрою, велика кількість голосів з однієї IP-адреси, зафіксоване накручування голосів). Такі умови дають змогу чесно й правильно визначити переможця.

Проголосувати геть не складно. Для цього:
1. Заходимо на https://top20.ua/cv/brand.
2. Обираємо номінацію, з якої хочемо розпочати голосування, шукаємо улюблений бренд чи торгову марку, натискаємо кнопку "Проголосувати". Зверніть увагу! Щоб ваш голос було зараховано, треба проголосувати щонайменше за 10 представників різних номінацій.
3. Авторизуємося за номером свого телефону й очікуємо, поки автовідповідач зателефонує й продиктує код. Його одразу ж вводимо у віконце на сайті.

Якщо з якоїсь причини вам не вдалося завершити голосування, під час наступного візиту на сайт ТОП 20 розпочинати все заново не треба – можете сміливо продовжити попереднє голосування.

І не забудьте розповісти про конкурс і голосування своїм друзям у соцмережах! Поділіться з ними посиланням: https://top20.ua/cv/brand. Хай якомога більше людей віддадуть свої голоси за гідних перемоги!

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Звісно, дякуємо партнерам конкурсу:


Генеральний партнер - будівельна компанія "Родоліт"

Офіційні партнери: інтернет-провайдер Intelekt; компанія Install Pro та автосалон American Wheels

Партнери: автошкола "ВСТ Автодрайв"; бюро архітектури та дизайну DAR group&partners; приватна школа Alterra School та професійна кулінарно-кондитерська школа Сhef art school
Редактор: Марія Фернюк
Сьогодні, 20:30
Коментарів 0 Переглядів 329

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Син Володимир Вілков організував виставку картин батька


Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
На «Червоній руті» вперше прозвучав гімн України. Блог Надії Будної
35 років тому, 17-24 вересня 1989-го, в Чернівцях відбувся перший фестиваль "Червона рута"
ВІДЕО Переглянути все відео

Перевірку влаштували закладам громадського харчування та комунальним установам

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.