RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* Реклама

Хоч на календарі вересень, спека безжально припікає в спину, а сонце ще засліплює очі, завбачливі власники будинків та квартир починають замислюватися, чи тепло буде в помешканні взимку. Скажете — надто швидко? Спішимо заперечити вашу думку, і навпаки ж дещо підігнати — чим холодніше ставатиме на вулиці, тим важчим і довшим буде процес монтажу систем опалення. Якщо кількома роками раніше фаворитами тисяч українців були газові та електричні котли, то на третій рік війни все більше і більше людей повертаються до традиційного — несправедливо забутого засобу — камінів та печей. Яка ж пора ідеальна для їхнього встановлення, нам розповіли в компанії Jv-Kamin.



Не зволікайте!


Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву. Зважаючи на ці факти й блекаути, торік лідером замовлень абсолютно справедливо стали каміни та окремостоячі печі: довершений естетичний вигляд, компактні розміри, стильний дизайн, практичність, простота й безпечність експлуатації цих сучасних виробів завоювали чималу прихильність. Та хоч вони виглядають акуратно, із їхнім монтажем не варто затягувати. Наприклад, у компанії Jv-Kamin, яка вже понад 10 років працює (зокрема в Чернівецькій області та українському ринку) й має на своєму рахунку вже понад 3000 реалізованих камінів і печей, найкращим періодом для встановлення такого обладнання вважають період жовтень-листопад. Давайте розглянемо, чому?

1. Ідеальні температурні умови: монтаж печі або каміна передбачає низку попередніх робіт — заливання стяжки (камінної плями, на якій розташовуватиметься виріб), встановлення димаря, фіксація й ізоляція труб. Аби цей етап був якісним, необхідна тепла та суха погода. Звісно, якщо з певних причин зараз ви не можете розпочати цей процес, то відповідальні майстри надійно виконають всі роботи і за несприятливих умов — при морозах і дощах.

2. Вартість обладнання: дуже часто в грудні виробники камінів через надмірний попит підвищують ціни. Також у міжсезоння пізня осінь-зима коливається долар, що теж суттєво впливає на кінцеву вартість каміна. А влітку-середина осені, до речі, нерідко можна потрапити на вигідні пропозиції та чималі знижки.

3. Час на належну перевірку: якщо вам вдасться підключити камін до настання холодів, ви матиме можливість переконатися в його справності та відповідності стандартам безпеки. Виправити навіть банальні помилки (у випадку якщо встановили камін власноруч) — прохідність вентиляції чи герметичність дверцят, коли камін холодний, набагато легше, аніж у період його активної роботи.

4. Відповідність дизайну приміщення: на початку осені у вас набагато більше часу, щоб підібрати виріб, який ідеально пасуватиме до інтер’єру кімнати. Взимку ж ви спішитимете з вибором, аби не замерзнути. Крім того, у теплу пору можна буде й зробити невеличний косметичний ремонт приміщення, щоби приховати сліди свіжого монтажу.

5. Менший час очікування: як правило, терміни виконання замовлення наприкінці осені набагато довші, як у жовтні-листопаді. Звісно, це пов’язано з підвищеним попитом на каміни.

6. Можливість вибору: зараз клієнти мають змогу знайти для себе не лише ідеальне обладнання, а й надійну команду, яка його встановить. Справа в тому, що до справді кваліфікованих спеціалістів завше є чимала черга очікування, і аби вписатися в неї, частенько доводиться чекати. Але запас часу це дозволяє.

7. Відсутність зайвих турбот: монтаж каміна у вересні-жовтні не викличе в господарів будинку дискомфорту, бо відсутність системи опалення зовсім не вплине на температурний режим. А от за умови виконання робіт взимку чи наприкінці осені, доведеться кілька тижнів потерпіти холод у приміщенні.

Якщо після цих аргументів ви, як і ми, вже задумалися про монтаж каміна, за детальною інформацією звертайтеся до консультантів Jv-Kamin:

м. Чернівці, вул. Галицький Шлях, 26
Тел: +380685788857
jv_kamin
 
 



 
 
Редактор: Марія Фернюк
6-10-2024, 17:00
Коментарів 0 Переглядів 2 411

Теги -

Неповнолітній отримав численні тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Чому я сортую сміття і чому це не вигідно. Блог Людмили Осадчук
Почали з того, що окремо збирали органічне сміття і все інше.
План перемоги є, а де «золота» рибка? Блог Ярослава Волощука
Сталося щось неймовірне, українському народу та парламенту був представлений план перемоги
ВІДЕО Переглянути все відео

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".


Запросіть друга підключитись до Intelekt та отримуйте вдвох по 500 гривень на рахунок! Чим більше товаришів приведете — тим більше коштів накопичите. Цікаво? Гортайте нижче!

Завітайте до нас та отримайте сервіс, який заслуговує на довіру!