RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Яєчня зазвичай передбачає перемішування або збивання яєць з приготуванням на повільному вогні. Найчастіше туди додають цибулю, вершки, сир та навіть сметану.

Як пише Express, найкраща яєчня має кремовий, ніжний смак і подається з тостами та хрустким беконом. Редактор видання завжди готувала цю страву з вершковим маслом та молоком, однак спробувала це зробити з неочікуваним інгредієнтом - майонезом. Тепер, вона зазначає, по-іншому яєчню готувати не буде.



За її словами, додавання майонезу робить цю яєчню надзвичайно кремовою та додає неймовірної насиченості. Щоб спробувати цю страву, потрібно взяти:

майонез - 1 ст.л;
яйця - 2-4 шт.;
молоко - 2 ст.л;
сіль та перець - на смак;
вершкове масло або олія - 1,5 ст.л

Почніть зі збивання яєць і молока в мисці. Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні перед тим, як додати масло. Слідкуйте, щоб воно не підгоріло.

Додайте яйця в сковорідку і почніть часто помішувати лопаткою. Коли суміш почне густішати, додайте майонез і продовжуйте змішувати до однорідності. На цьому етапі потрібно приправити.

Продовжуйте помішувати, поки яйця не досягнуть бажаної консистенції - вони можуть більш пухкими та ніжними, або більш щільними та підсмаженими. Подавайте окремо або на тостах з хрустким беконом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
9-09-2024, 00:15
Коментарів 0 Переглядів 834


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.