RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Найдорожчий годинник, помічений в Україні, носить київський міський голова Леонід Черновецький. Ринат Ахметов та Борис Колесніков за вартістю годинників не набагато поступаються столичному градоначальнику.

На початку кар'єри мера Черновецький був помічений зі "скромним" Rolex за 22,1 тисячі євро. На початку минулого року на його зап'ястці з'явилися DeWitt Tourbillon Mysterieux Joaillerie за 560 тисяч доларів. Годинник такої марки носить і голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Зазначимо, DeWitt віце-мера Москви Володимира Ресіна коштує понад мільйон доларів, і це найдорожчий хронометр російської еліти. Проте київський градоначальник не відстав від москвича: цього року Черновецького бачили з платиновими Sky Moon Tourbillon від Patek Philippe за 1,2 мільйона доларів. Це - найдорожча модель, помічена в Україні.

Для порівняння: Барак Обама перед виборчою кампанією носив швейцарські Tag Heuer вартістю 1500 доларів. Але радники вирішили, що потенційний глава держави повинен з'являтися в тому, що може собі дозволити американський обиватель. Обама надів китайські Jorg Gray 6500 (близько 200 доларів) з емблемою американської секретної служби. Годинник президентові подарували його охоронці, купивши його у складчину.

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк під час виборів президента України носив недорогі Casio за 612 гривень. Після виборів він надів Breguet Classique Automatic, вартістю 20 тисяч доларів.

Що стосується президента України Віктора Януковича, то він носив Zenith Class Elite (4-10 тисяч доларів), а п'ять років тому подарував їх бердянському пенсіонерові. У 2006 році Януковича бачили в швейцарських Blancpain Leman GMT - 7-8 тисяч доларів. Є в колекції глави держави і IWC Portuguese Automatic (близько 7 тисяч доларів). Останнім часом президентський зап'ясток прикрашав круглий годинник Київського годинникового заводу з логотипом Партії регіонів. Трохи пізніше це ж підприємство презентувало главі держави ексклюзивний екземпляр торгової марки "Kleynod" аналогічної форми.

Президент Росії Дмитро Мєдвєдєв носить годинник Breguet за 32 тисячі доларів, проте йому далеко до українських політиків, які теж люблять Breguet, тільки ціною вище. Приміром, в Андрія Портнова - Breguet за 114 тисяч доларів, у губернатора Львівщини Василя Горбаля - за 200 тисяч доларів. У депутата від БЮТ Наталії Королевської - понад 80 тисяч євро, у колишнього заступника Черновецького Ірени Кільчицької - 40 тисяч євро. Трохи скромніше Оксана Білозір з Breguet Reine De Naples з жовтого золота і з 128 діамантами навколо циферблату - 31 тисяча доларів.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко носить "скромний" годинник Patek Philippe, за 14-23 тисячі доларів.

Народний депутат від Партії регіонів Ринат Ахметов носить годинник марок Vacheron Constantin і Parmigiani Toric Westminster, за приблизно 500 тисяч доларів кожні. У Сергія Тігіпка теж є Vacheron Constantin, але всього за 20 тисяч доларів.

Ще цій фірмі довіряють Нестор Шуфрич, Леонід Кучма, Віктор Пінчук, Володимир Путін, екс-мер Москви Юрій Лужков. Причому Путін, як і Лукашенко, зробив своєю "фішкою" носіння годинника на правій руці. Ціна на Patek Philippe коливається в межах 14-23 тисяч доларів.

Секретаря РНБО Раїсу Богатирьову бачили з годинником Harry Winston за 20 тисяч доларів. Головний по Євро-2012 Борис Колесніков ходить в хронометрі з рожевого золота від Greubel Forsey з ремінцем зі шкіри алігатора, пошитим вручну. Такий годинник коштує від 420 до 510 тисяч доларів.

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс носить Ulysse Nardin вартістю понад 250 тисяч євро.

Перший віце-прем'єр Андрій Клюєв помічений в годиннику Bovet Fleurier, який стоїть від 25 тисяч доларів. При їх виготовленні використано біле золото, сапфірове скло, діаманти. Екс-главу МНС Євгена Червоненка і сина Віктора Ющенка Андрія також бачили в Bovet Fleurier. Їхні моделі приблизно в п'ять разів дорожче за годинник Клюєва - близько 100 тисяч доларів.
Також зазначимо, що заступник глави адміністрації президента Ганна Герман носить годинник "Franck Muller", вартістю 58 тисяч доларів

http://tsn.ua/ukrayina/chernoveckiy-ahmetov-i-kolesnikov-vlasniki-naydorozhchih-godinnikiv-v-ukrayini.html
Редактор: Igor
27-10-2010, 12:56
Коментарів 0 Переглядів 2 527

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.