Середа, 02 квітня 2025

Похрустіть корисним: як приготувати баклажанові чипси "Ніч в опері"

новини / Смачні рецепти
716
0

Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти

Цей снек готується 15 хвилин. Перекус виходить здоровий та легкий.

Рецептом діляться автори тг-каналу Ляпс і Готово.



Що треба:

2 баклажани
100 г тертого пармезану
Оливкова олія
Тим’ян (чебрець) - сушений або свіжий
Сіль, перець за смаком

Приготування:

Наріжте помиті баклажани на тоненькі кільця. Злегка посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб позбутися зайвої вологи. Промокніть паперовим рушником.

На кожен шматочок з одного боку нанесіть оливкову олію, а потім посипте пармезаном, тим’яном, сіллю та перцем. Викладіть все на деко, застелене пергаментним папером. Посипте сиром пармезан. Запікайте в духовці при 180°C приблизно 10-15 хвилин до хрусткої скоринки.

Подавати можна на великій тарілці або дошці. Для прикрас використайте улюблені трави.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Читайте також

02:00
Розчинна проти заварної: ось яка кава корисніша насправді
01:45
5 неефективних вправ, які варто припинити виконувати у спортзалі
01:30
Її не потрібно дотримуватись щодня. Названо найкращу дієту для схуднення
01:15
Ці 5 горіхів найкорисніші для вашого здоров'я: варто додати їх на тарілку
01:00
Небезпечно для очей: скільки часу можна дивитися телевізор без шкоди?
00:30
Чому корисно пити чай із кориці: названо 7 цілющих властивостей цього напою
00:30
Що станеться з організмом, якщо регулярно їсти насіння чіа: дієтологи дали відповідь
00:15
Як зробити рушники м'якими без кондиціонера: метод шокує простотою

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм