Якщо ви хочете приготувати смачні та пишні оладки, кулінари радять робити тісто на теплому кефірі або сметані. Не забувайте додавати в тісто соду або розпушувач.
Кулінарка
поділилася в Instagram рецептом дуже смачних яблучних оладок, які готуються на сметані.
Інгредієнти:сметана 250 г
дрібка солі
1 ст л цукру
1/2 год л соди
1 яйце
борошно
Спосіб приготування:
1. Збийте яйце з сіллю і цукром, додайте сметану, просіяне борошно з содою і перемішайте.
2. Почистіть і наріжте дрібним кубиком яблука, перекладіть у тісто і перемішайте.
3. Розігрійте сковороду з олією, викладіть ложкою тісто і смажте оладки із двох сторін до золотистості.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
10-08-2024, 01:45
0
1 138