Що можна приготувати з фаршу та кабачків

новини / Смачні рецепти
1 267
0

Кабачки, запечені з фаршем у духовці, – страва ситна та малокалорійна.

Вона сподобається і м’ясоїдам, і шанувальникам овочів, і тим, хто стежить за своєю фігурою.



Поєднання кабачка, ніжного фаршу та сиру не залишить байдужим жодного гурмана.

Інгредієнти:

Кабачки – 300 грамів.
Курячо-свинячий фарш – 500 грамів.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 голівки.
Помідори – 2 шт.
Вершкове масло – 40 грамів.
Твердий сир – 100 грамів.
Сіль та спеції за смаком.

Приготування

Кабачки вимийте і розріжте вздовж половинками. Виріжте м’якоть, щоб стінки залишилися завтовшки один сантиметр.
Курку та свинину пропустіть через м’ясорубку разом із м’якоттю кабачків.
Помідори наріжте маленькими кубиками, цибулю та часник подрібніть.
Обсмажте цибулю та часник, додайте у фарш. Обсмажуйте м’ясо до золотистої скоринки.
Покладіть у сковорідку до фаршу подрібнені кабачки та помідори. Готуйте ще 10 хвилин.
Додайте сіль та приправи.
Нагрійте духовку до 190 °C. Половинки кабачків покладіть на лист.
Фарш розподіліть по кабачках, а зверху посипте натертим сиром.
Випікайте 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
Кабачки краще подавати на стіл гарячими зі сметаною.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Півтори тисячі років під ногами. Поблизу центру Чернівців виявили унікальну пам’ятку
2 373
Понад 40 років навчала української мови та літератури: не стало багаторічної викладачки коледжу у Чернівцях
2 301
Вчителька з села Розтоки написала перший роман «Анна» на діалекті Буковинської Гуцульщини
2 196
На Буковині судитимуть посадовців сільради за розтрату коштів на закупівлі термобілизни для військових
2 170
У Чернівцях попрощалися з диригентом Володимиром Шнайдером
2 099
«Ці діти пожертвували своїми життями»: у ліцеї Чернівців – уже 14 загиблих на війні випускників
1 985
Не стало захисника із Буковини Степана Мартинюка
1 867
Зеленський відзначив високими нагородами двох педагогів з Буковини
1 834
Карпати вкрило снігом. У горах Буковини - справжня зима - фото
1 564
Чернівцям – 617 років: історія міста і цікаві факти про нього
1 526


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.