RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Кабачки, запечені з фаршем у духовці, – страва ситна та малокалорійна.

Вона сподобається і м’ясоїдам, і шанувальникам овочів, і тим, хто стежить за своєю фігурою.



Поєднання кабачка, ніжного фаршу та сиру не залишить байдужим жодного гурмана.

Інгредієнти:

Кабачки – 300 грамів.
Курячо-свинячий фарш – 500 грамів.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 голівки.
Помідори – 2 шт.
Вершкове масло – 40 грамів.
Твердий сир – 100 грамів.
Сіль та спеції за смаком.

Приготування

Кабачки вимийте і розріжте вздовж половинками. Виріжте м’якоть, щоб стінки залишилися завтовшки один сантиметр.
Курку та свинину пропустіть через м’ясорубку разом із м’якоттю кабачків.
Помідори наріжте маленькими кубиками, цибулю та часник подрібніть.
Обсмажте цибулю та часник, додайте у фарш. Обсмажуйте м’ясо до золотистої скоринки.
Покладіть у сковорідку до фаршу подрібнені кабачки та помідори. Готуйте ще 10 хвилин.
Додайте сіль та приправи.
Нагрійте духовку до 190 °C. Половинки кабачків покладіть на лист.
Фарш розподіліть по кабачках, а зверху посипте натертим сиром.
Випікайте 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
Кабачки краще подавати на стіл гарячими зі сметаною.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
3-08-2024, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 566


Усі врятовані під час 55-го обміну полоненими – це військовослужбовці-строковики
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

За донати для ЗСУ обіцяють розіграш цінних та ексклюзивних призів


Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
Ай – яй – яй – напали на рашку. Блог Ярослава Волощука
Сталося щось неймовірне, фундаментальне та неочікуване – піраміда перевернулася догори дригом
ВІДЕО Переглянути все відео

Сьогодні ми відзначаємо 33 річницю проголошення незалежності України

На полях кластера "Картопля" Компанії "Контінентал" приступили до збору врожаю. Викопувати почали ранні продовольчі та насіннєві сорти культури. Роботи стартували на Львівщині та Тернопільщині. Загалом у цьому сезоні Компанія вирощує картоплю на площі 1870 га у Львівській і Тернопільській областях: 1150 га займає чипсова, 429 га — продовольча та 292 га — насіннєва.


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

Ідея акції в тому, щоб давати нове життя вживаним ноутбукам, планшетам, смартфонам і перетворювати їх на реальний інструмент для навчання. Таким чином можна підтримати родини, яким дійсно потрібен цей подарунок.

Навіщо після 40 років перевіряти очний тиск?– із цими та іншими запитаннями ми звернулися до директорки клініки мікрохірургії ока "Медікус-Чернівці" Анни Віталіївни РИБАРЧУК.

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя