RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Пишні кабачкові оладки стануть вашою улюбленою вечерею. І навіть допоможуть "утилізувати" велику кількість кабачків.

Страва вмить розлітається зі столу і залишається смачною навіть холодною. За бажанням у тісто можна додати інші овочі, тертий сир і м'ясний фарш.



Щоб оладки не вийшли сирими та водянистими, вибирайте немолоді кабачки. Також можна збільшити кількість борошна, якщо виділилося багато соку.

Інгредієнти:

кабачки - 2 шт;
яйце - 1 шт;
борошно - 5 стол. л;
сіль, перець, спеції на смак;
зелень на смак;
соняшникова олія - 2 стол. л.
Кабачки помийте і обсушіть, у старих плодів видаліть шкірку і насіння. Натріть на крупній тертці та залиште масу на 10-15 хвилин. За цей час виділиться сік. Відіжміть кабачки руками та відкиньте на друшляк.

Посоліть і поперчіть, додайте нарізану зелень і вбийте яйце.

Потім додайте борошно — його може знадобитися більше або менше залежно від соковитості кабачків.

Сковороду розігрійте на великому вогні та влийте олію. Зменште вогонь до невеликого і викладіть оладки. Смажте приблизно 3-4 хвилини з кожного боку.

Спробуйте перші вироби - якщо вони не пропеклися, то решту готуйте під кришкою на мінімальному вогні.

Кабачкові оладки подавайте з йогуртовим або часниковим соусом, сметаною, солоною рибою.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
31-07-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 1 946


Усі врятовані під час 55-го обміну полоненими – це військовослужбовці-строковики
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

За донати для ЗСУ обіцяють розіграш цінних та ексклюзивних призів


Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
Ай – яй – яй – напали на рашку. Блог Ярослава Волощука
Сталося щось неймовірне, фундаментальне та неочікуване – піраміда перевернулася догори дригом
ВІДЕО Переглянути все відео

Сьогодні ми відзначаємо 33 річницю проголошення незалежності України

На полях кластера "Картопля" Компанії "Контінентал" приступили до збору врожаю. Викопувати почали ранні продовольчі та насіннєві сорти культури. Роботи стартували на Львівщині та Тернопільщині. Загалом у цьому сезоні Компанія вирощує картоплю на площі 1870 га у Львівській і Тернопільській областях: 1150 га займає чипсова, 429 га — продовольча та 292 га — насіннєва.


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

Ідея акції в тому, щоб давати нове життя вживаним ноутбукам, планшетам, смартфонам і перетворювати їх на реальний інструмент для навчання. Таким чином можна підтримати родини, яким дійсно потрібен цей подарунок.

Навіщо після 40 років перевіряти очний тиск?– із цими та іншими запитаннями ми звернулися до директорки клініки мікрохірургії ока "Медікус-Чернівці" Анни Віталіївни РИБАРЧУК.

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя