RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


З фруктів можна приготувати неймовірно смачну випічку, проте не завжди хочеться довго замішувати тісто. Втім, готувати тісто для крамблу майже не потрібно - достатньо перетерти масло з борошном. А замість заварного крему можна використати звичайне морозиво.

Про те, як готувати персиковий крамбл, пише Каріна Костенко.



Що потрібно для персикового крамблу


Для того, щоб приготувати цей ніжний десерт з пісочним тістом і кремом, потрібні такі продукти:

персики - 6-7 шт.;
борошно - 200 г;
масло - 100 г;
яйця - 2 шт.;
цукор - 120 г;
цукрова пудра - 4 ст. л.;
молоко - 100 г;
вершки - 200 г;
сіль - дрібка;
ваніль - дрібка.

Як готувати персиковий крамбл


Для приготування цього ніжного персикового десерту помийте персики і наріжте їх на скибочки, видаливши кісточку.

Після цього викладіть персики в невелику форму для випікання - краще обирати керамічну або скляну. Присипте персики цукровою пудрою та корицею.

Для приготування крихт тіста, якими посипається десерт, злегка нагрійте масло, щоб воно було м'якшим і легше розтиралося. Наріжте масло на невеликі кубики.

Всипте борошно в глибоку миску, додайте масло, сіль і 70 г цукру. Перетріть руками інгредієнти, щоб тісто було схоже на пісок з грудочками.

Рівномірно розсипте крихту на персики. Розігрійте духовку до 190 градусів і випікайте персики 20-25 хвилин.

В цей час приготуйте заварний крем. Для цього влийте в невелику каструльку молоко і вершки, додайте ваніль. Поставте каструльку з рідиною на невеликий вогонь.

Поки нагрівається молочна суміш, відділіть жовтки від білків, змішайте в глибокій мисці жовтки з 50 г цукру до однорідної консистенції. Обережно, в декілька етапів, влийте до жовтків молочну суміш, перемішуючи інгредієнти.

Після цього перелийте суміш в каструлю і доведіть до загустіння. Визначити, що крем готовий, можна за допомогою силіконової лопатки - якщо, після занурення лопатки в крем, він не стікає з неї, а, після проведення пальцем по лопатці, залишається слід - крем готовий.

Зачекайте, доки крем охолоне до кімнатної температури, а потім помістіть його в холодильник, щоб він був холодним.

Запечені персики розкладіть по тарілках і прикрасьте холодним кремом, або ж морозивом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
29-07-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 233


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.