RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* Реклама

Приватнй ліцей Magistra, який вже кілька місяців працює в Чернівцях, пропонує унікальну освітню програму, спрямовану на всебічний розвиток дитини. Про цінності, систему навчання, переваги та інші особливості цього навчального закладу розповідає засновниця Чернівецького приватного ліцею "Школа вільних наук Magistra" Альбіна Вікторівна ГОГОЛЬ-ХУДЯКОВСЬКА.



Про цінності


– У "Школі вільних наук Magistra" ми прагнемо виховувати вільних особистостей, які стануть майбутнім України. Наша мета – дати дітям можливість розвивати свій потенціал і стати самостійними, творчими та критично мислячими особистостями, – розповідає Альбіна ГОГОЛЬ-ХУДЯКОВСЬКА. – А оскільки кожна дитина унікальна, ми намагаємося втілювати в нашій приватній школі такі цінності: повага до особистості дитини; безпека дитини; орієнтація на учня; командність та діалог; співпраця та підтримка; орієнтація на українське.

Про переваги


– Оскільки ми прагнемо рости і розвиватися разом з нашими учнями від самого початку, саме зараз і до кінця серпня триває набір у 1-6 класи в приватнй ліцей Magistra, – говорить засновниця школи.– Також хочу звернути увагу батьків, що період переходу від садочка до школи є стресовим і для дітей, і для батьків. І для того, щоб цей процес був максимально комфортним та легким, в Magistra діє Preschool – підготовка дитини до шкільного життя.



Тут дітей готують до навчання безпосередньо у стінах школи, з ними займається психолог, вони бачать старших діток, беруть участь у різноманітних конкурсах спортивних змаганнях разом з іншими дітками, тобто адаптуються до переходу в перший клас. Навчання в Preschool триває один рік.

Крім того, наша школа має низку переваг як унікальний заклад такого зразка у Чернівцях. Зокрема це:
- повністю закрита територія;
- відеоспостереження зовнішнє і внутрішнє та жива охорона;
- надійне укриття;
- великі і просторі: територія школи, класи, їдальня, спортзал, актовий зал;
- окремі кабінети під кожну майстерку;
- система фільтрації повітря діє у кожному приміщенні;
- безперебійним електроживлення забезпечують власний потужний генератор і сонячні панелі.



Про освітню програму


– Наш навчальний заклад помітно відрізняється від інших приватних шкіл Чернівців. Magistra унікальна тим, що застосовує комплексний підхід до підтримки талановитих учнів, поєднуючи академічну освіту за програмою НУШ та розвиток різнобічних здібностей, де діти можуть обрати вільні науки, майстерки, прогулянки, відвідувати мовні табори за кордоном, а також психологічний супровід, – зазначає Альбіна Вікторівна. – Таке поєднання дозволяє нашим учням максимально розкрити свій потенціал. Тобто Magistra – це сучасна школа, де максимально використовують усі доступні інтерактивні та креативні підходи до навчання, сучасне обладнання і технічні можливості, щоб зацікавити дітей.

Крім того, це школа повного дня, де учні і молодших, і старших класів навчаються та розвиваються з 8.00 до 18.30 9 місяців на рік.
У класах навчається до 12 учнів, що забезпечує індивідуальний підхід до кожної дитини та створює комфортну атмосферу для навчання.

Після уроків діти беруть участь у майстерках, займаються вільними науками і додому йдуть з уже виконаним у школі домашнім завданням. Тож батькам залишається більше часу на спілкування зі своїми чадами, а не на виконання "домашки".
Наші вчителі-тьютори готові надати найкращу освіту та допомогти кожній дитині розвинути свій потенціал.



Про викладачів і тьюторів


– Ще одна наша перевага – за кожним класом закріплені тьютор і викладач. "Тьютор" з англійської означає приватний репетитор або людина, яка допомагає вчителю. Ми звикли, що тьютор більше працює з інклюзивними дітьми. У нашому ліцеї тьютор відповідає за виховний процес і психоемоційний стан дитини, спілкується з батьками стосовно поведінки і її емоційного стану. Тьютор може заспокоїти дитину, якщо вона плаче, відвести її до їдальні, туалету тощо. Тобто він виконує роль вихователя, а викладач займається суто навчальним процесом. Це для того, щоб викладач займався суто своїм предметом, знаходив цікавинки, проводив креативні заняття. Адже він має сконцентруватися на тому, щоб від його занять учні отримували "вау-ефект".

Ми створюємо атмосферу поваги і підтримки, щоб кожна дитина могла розвиватися у своєму власному темпі і відчувала себе цінною.

Про вільні науки і майстерки


– Систему навчання у нашому ліцеї ми побудували за методом болонської системи, де було сім вільних наук, – говорить засновниця школи Magistra. – Але у нас їх буде трохи більше. Тобто, окрім базових предметів за програмою НУШ, наші учні мають можливість обирати серед вільних наук ті, до яких у них є схильність, талант, бажання і вміння, або поглиблено вивчати улюблений предмет.

Майстерки – це майстеркласи: глинотерапія, арттерапія, бісероплетіння, робототехніка, танці, співи, де учні можуть розвивати свої творчі здібності.



Про гранти і стипендії


– Гранти і стипендії – це унікальна пропозиція часткової оплати за навчання у приватному ліцеї "Школа вільних наук Magistra" від наших інвесторів, – пояснює Альбіна Гоголь-Худяковська. – Гранти діють для всіх охочих, але особливо ця пропозиція цікава батькам, у кого двоє і більше дітей шкільного віку. За умовами цього гранту перша дитина навчається за повною вартістю місячної оплати, а друга – тільки за 10% від суми.
Стипендії у Magistra – це -10%, -20% та -50% від місячної оплати.

Щоб отримати грант чи стипендію, батьки повинні написати мотиваційний лист, у якому потрібно описати, чому ви хочете, щоб ваша дитина навчалася у ліцеї Magistra, чому саме ваша дитина має отримати стипендію і в якому розмірі (-10, -20 чи -50%).

Чи виграють батьки стипендію або грант на навчання своєї дитини (дітей), залежатиме від того, наскільки творчо і креативно вони напишуть мотиваційний лист.

Надіслати мотиваційний лист потрібно на пошту magistraschoolch@gmail.com (або через форму).
Поспішайте подати заявку, адже кількість місць обмежена!

Приватний ліцей "Школа вільних наук Magistra"
м. Чернівці
вул. Севастопольська, 6
Для швидкої консультації телефонуйте за номером: 095 555 35 45

magistra.com.ua

Ми у соцмережах:

Facebook: Magistra - Українська школа вільних наук

Instagram: magistraschool_che


Редактор: Марія Фернюк
Сьогодні, 20:00
Коментарів 0 Переглядів 631

Теги -
Претендентів для отримання нагороди "Ордену Святого Пантелеймона" зі всієї України відбирають регіональні ради.
Лише з 16:00 до 23:00 буде застосовуватись одна черга відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Було запрошене духовенство з різних єпархій.


Всі за мир, а хто ж за війну? Блог Ярослава Волощука
Все більше і більше розмов із різних джерел та найрізноманітніших медіа-платформ ми чуємо заклики чи пропозиції про потенційне призупинення війни.
Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Разом із перспективами земельного ринку постає ще більше питань: на що слід звернути увагу під час її вибору? Які документи потрібно оформлювати під час купівлі-продажу? Як виглядає портрет надійного покупця? Відповіді на ці запитання для тих, хто хоче придбати земельну ділянку у покроковому гайді цієї статті.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.