RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Такий брауні достатньо незвичний, схожий на випічку з бананового тіста, проте не настільки солодкий. Крім цього, через основний інгредієнт - яблука - випічка стає надзвичайно м'якою. Хоча яблучний брауні - специфічна випічка, вона також знайде своїх поціновувачів.

Про те, як готувати брауні з яблуками, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на кулінарний YouTube-канал "Смачна кухня з Наталією Данилюк".



Що потрібно для брауні з яблуками
Для приготування цього ароматного яблучного брауні потрібні наступні інгредієнти:

какао - 4 ст. л.;
яйця - 4 шт.;
яблука - 4 шт.;
масло (або олія) - 1 ст. л.;
сода - 0,5 ч. л.;
лимонний сік - 1-1,5 ч. л.;
розпушувач - 1 ч. л.

Як готувати брауні з яблуками
Для цього брауні яблука потрібно помити, зрізати з них шкірку, а також видалити насіння і плодоніжку. Після цього розріжте яблуко на декілька частин і перетріть на м'ясорубці або в домашньому комбайні до стану пюре.

Водночас пюре немає бути однорідним - інакше тісто буде зарідким. Якщо ж вологи в яблучному пюре дуже багато, рідину можна злити за допомогою марлі.

Перекладіть пюре в глибоку миску і розбийте до нього яйця. Після цього влийте олію або додайте розм'якшене вершкове масло.

Після цього потрібно все перемішати до однорідної консистенції. Також можна додати яйця та олію до яблучного пюре в чаші блендера і змішати все за допомогою приладу.

Після цього всипте в масу какао - і ще раз перемішайте до однорідної консистенції. Какао можна обирати натуральне, несолодке, або ж використати солодке, таким чином підсолодивши випічку.


Зробіть тісто для брауні (скриншот / Смачна кухня з Наталією Данилюк)


Після цього необхідно додати розпушувач, щоб тісто піднялося і стало пухким та повітряним. Для цього можна використати або 1 ч. л. розпушувача або 0,5 ч. л. соди, погасивши її оцтом або лимонним соком.

Після цього змастіть форму для випікання маслом і обережно перелийте шоколадну масу. Форму для випікання краще обирати керамічну або скляну - вона краще прогрівається, що сприяє підняттю тіста.

Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте яблучний брауні протягом 40-50 хвилин. Для того, щоб випічка просочилася рідиною з яблук, її можна охолодити.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
27-07-2024, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 906

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
Ай – яй – яй – напали на рашку. Блог Ярослава Волощука
Сталося щось неймовірне, фундаментальне та неочікуване – піраміда перевернулася догори дригом

Від вашого голосу залежить якість і ціна інтернету, ІнАУ пропонує підтримати петицію


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

У цій статті ми розглянемо, чому не варто боятися імплантації зубів і чому варто звернутися саме до стоматології Markoclinic в Чернівцях — клініки з бездоганною репутацією та високими стандартами якості.

Не відкладайте турботу про свої зуби на потім! Зверніться до SOLTYS DENTAL STUDIO вже сьогодні, щоб повернути здоров'я своєї ротової порожнини та впевненість у своїй усмішці.