RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* Реклама

Пиво – один із найстаріших напоїв людства, який має багату історію, що налічує тисячоліття. Воно було популярним ще за часів давнього Єгипту, а сьогодні воно не втрачає своєї актуальності. Пиво – це не тільки приємний спосіб провести час із друзями, але й напій, що має свої корисні властивості.

Перш за все, пиво містить вітаміни групи B, мінерали та антиоксиданти, які можуть позитивно впливати на організм. Вітаміни групи B сприяють покращенню метаболізму, а антиоксиданти допомагають у боротьбі зі старінням клітин. Пиво, при помірному споживанні, може знизити ризик серцево-судинних захворювань та сприяти зміцненню кісткової тканини завдяки високому вмісту кремнію.

Такий напій також має позитивний вплив на психічний стан. Він допомагає розслабитися, зняти стрес та покращити настрій. Але, звичайно, важливо пам’ятати про помірність у споживанні.



Магія крафтового виробництва


Крафтове пиво – це особливий спосіб виготовлення пива, який виготовляється невеликими пивоварнями з великою увагою до деталей та використанням найкращих інгредієнтів. Крафтовий продукт – це про відповідальність перед споживачем, клієнтом, про повагу та прагнення направити загальну культуру споживання до показника якості і значимості. Крафтові пивовари експериментують зі смаками, створюючи унікальні рецептури, які не можна знайти в масовому виробництві. Кожен сорт крафтового пива має свій характер, аромат і смакові ноти, які можуть вражати навіть найвибагливіших поціновувачів пива.

Пиво – це вода, солод, хміль та дріжджі, а часом і додаткові натуральні складові. Від так, лише основних солодів, із яких можна варити пиво, у світі налічується понад сто видів. І це лише початок комбінацій. Якщо взяти ще кілька тисяч видів хмелю, кількасот тисяч типів дріжджів, то експериментувати доведеться довго. Дуже важливим є правильно підібрати воду, вона допоможе підкреслити або навпаки – придушити певні смаки. Все контролюється на рівні фізики та мікробіології.

У "Чорних вівцях" на Воробкевича ви зможете скуштувати справжній крафт – свіже прохолодне пиво, яке виготовлене з любов'ю та професіоналізмом. Асортимент крафтового пива задовольнить навіть найвибагливіших гурманів, адже тут представлені як класичні сорти, так і унікальні авторські напої.



Відкриття нового закладу "Чорні вівці" на вул. Воробкевича


Новий заклад "Чорні вівці" на вулиці Воробкевича – це не просто місце, де можна скуштувати свіже прохолодне крафтове пиво, але й насолодитися справжнім гастрономічним святом. У цьому магазині вас чекають не тільки різноманітні види пива, але й велика кількість смачних страв.

!НОВИНКА! У "Чорних вівцях" на Воробкевича ви зможете насолодитися піцою, яка готується з любов’ю та використанням лише найкращих інгредієнтів. Фокача, соковиті сосиски гриль, нагетси, картопляні діпи, сердечка, кукурудза на грилі та брецелі власного приготування з копченою сметаною – все це ідеально доповнює смак свіжого пива.

Поєднання пива та піци давно стало класикою. Піца – це страва, яку люблять усі, а у поєднанні з прохолодним крафтовим пивом вона стає ще смачнішою. У "Чорних вівцях" ви зможете скуштувати піцу з різними начинками.

Приходьте та переконайтеся самі – "Чорні вівці" чекають на вас з новими смаколиками та улюбленим крафтом!

Контакти:
м. Чернівці: вул. Шептицького, 8 / вул. Воробкевича, 17/ Проспект Незалежності, 115
Т. +38 095 86 32 752
blacksheep_cv
Редактор: Марія Фернюк
11-07-2024, 21:00
Коментарів 1 Переглядів 4 250

Теги -
Hаписав: yura, Коментарів: 442, Новин: 0, 11 липня 2024 21:34
В новині:
У назві цієї статті є слово піца, а у статті є фото апетитної піци, яка містить сир, який є отрутою (отравой, російською) при НЕпереносимості лактози, тобто НЕпереносимості навіть слідів молока у любих, навіть у НЕ молочних продуктах, у таблетках, у яких є лактоза, які повністю зупиняють травлення інколи навіть безлактозними продуктами

І основне, що лактоза накопичується у шлунку і додаються навіть мікроскопічні її дози, а при досягненні критичної маси лактози у шлунку (це індивідуально, певно, наприклад, при довгому лікуванні таблетками таке відбувається) повністю зупиняється травлення, дуже болить тіло і без обезболювальних, наприклад, Прекрасного Препарату НО-ШПА, той біль терпіти нема змоги, а без очищення шлунку випиванням 2-3 літрів та вибльовуванням з шлунку його вмістимого ( содержимого, російською ) їсти нема жодної змоги, бо їжа не виходить із шлунку абсолютно, а тіло болить все сильніше і сильніше

Про процес приготування пива у цьому закладі нічого не знаю, бо Тільки Справжні Чернівчанки та Чернівчани можуть знати щось про заклад з Назвою ЧОРНІ ВІВЦІ У ЧЕРНІВЦЯХ


Авторкою пісні "По-за ночі" є директорка "Ґердана" Анастасія Костюк
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
Всі за мир, а хто ж за війну? Блог Ярослава Волощука
Все більше і більше розмов із різних джерел та найрізноманітніших медіа-платформ ми чуємо заклики чи пропозиції про потенційне призупинення війни.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Разом із перспективами земельного ринку постає ще більше питань: на що слід звернути увагу під час її вибору? Які документи потрібно оформлювати під час купівлі-продажу? Як виглядає портрет надійного покупця? Відповіді на ці запитання для тих, хто хоче придбати земельну ділянку у покроковому гайді цієї статті.