RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Соєвий соус та спеції додадуть страві пікантного смаку. Картопля просочиться ароматом спецій і виходить м'якою усередині та з хрумкою рум'яною скоринкою зовні, пише ТСН.



Інгредієнти

картопля (середня)
800 г
соус соєвий
4 ст. л.
олія
50 мл
часник
4 зубчики
паприка солодка мелена
1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль

Картоплю очистіть, помийте та наріжте на чотири частини. У каструлю з окропом викладіть нарізану картоплю і відваріть близько 10-12 хвилин до напівготовності.

Часник очистіть і подрібніть.

Для заправки змішайте соєвий соус, олію, часник, паприку та перець. Перемішайте.

З картоплі злийте рідину, злегка остудіть, додайте заправку та акуратно перемішайте.

Деко, застелене пергаментним папером, змастіть олією, викладіть картоплю в один шар і відправте в розігріту духовку до 200 градусів на 15 хвилин до утворення золотистої скоринки. Готову картоплю одразу подавайте на стіл.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
6-07-2024, 21:20
Коментарів 0 Переглядів 1 211


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.