Рутинна робота на кухні, хоч і не оплачується, але, безперечно, гідна поваги, адже це потребує багато часу.
Щоб хоч якось облегшити життя господиням, розповімо про маленькі хитрощі, які дозволять заощадити час і сили.
Отже, що ж потрібно робити, щоб кріп, петрушка, кінза, базилік та інша зелень, якомога довше залишалися свіжими? Відправте їх на зберігання в холодильник, попередньо поставивши черешками у воду. Зверху на пучок зелені надягніть поліетиленовий пакет і щільно зав’яжіть його.
Ще один гарний спосіб, це на дно пластикового контейнера покласти вологу серветку і зверху викласти зелень, щільно прикривши кришкою.
Є свої тонкощі та в процесі зберігання зеленої цибулі. Продовжити її коротке життя можна, нарізавши і засипавши в пластикову пляшку. У такому вигляді зелену цибулю варто зберігати у морозильній камері. За відсутністю пляшки дозволяється використовувати зиппакет. Головне – щоб перед підготовкою до заморожування пір’я цибулі було абсолютно сухим.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
4-07-2024, 01:15
0
717