RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Заморожування продуктів - один із найпопулярніших способів їх збереження. Завжди зручно мати під рукою пакет замороженої зелені, овочів, фруктів або ягід. Варто знати про овочі, які завжди повинні бути в морозильній камері.

Про це йдеться на сайті Martha stewart.



Горошок
Оскільки горох такий дрібний, його розморожування не займе багато часу. Його можна додати прямо з морозильної камери в будь-яку страву.

Якщо ви віддаєте перевагу спершу розморозити горох, вам не доведеться турбуватися про те, що він виділить частину води в блюдо під час розморожування.

Броколі
Можна додавати броколі в макаронні вироби, щоб зробити їх більш поживними та ситними. Ви можете додати заморожену броколі в каструлю з водою для пасти в останні кілька хвилин варіння, а потім злити все разом.

Заморожена броколі також стає чудовим гарніром. Не потрібно розморожувати броколі перед використанням - просто змішайте її з оливковою олією та будь-якими приправами, які вам подобаються, і поставте в духовку.

Кукурудза
Заморожена кукурудза вважається універсальною. Обсмажте її з маслом, сіллю та перцем, і ви отримаєте смачний літній гарнір (попередньо розморожувати кукурудзу не потрібно).

Шпинат
Шпинат - ще один універсальний заморожений овоч, який завжди є під рукою. Оскільки шпинат має високий вміст води, обов’язково вичавіть зайву вологу після розморожування.

Ідеально для створення заготовок підходить молодий шпинат з ще ніжними листям. Краще вибирати шпинат з першого врожаю, зібраний до першого цвітіння. Така зелень не гірчить.

Морква
Заморожену моркву зручно додавати до засмажки. Щоб заморожена морква зберегла властивості, важливо використовувати герметичну упаковку. Зазвичай фасують по поліетиленовим пакетам. Можна розкладати в контейнери, пластикові стаканчики, формочки. Ідеально підходять вакуумні пакети.

Зберігати можна заморожені овочі, фрукти, ягоди без впливу на їх смак протягом 8 - 12 місяців. Потім вони втрачають колір.

Не заморожуйте продукти повторно! Все тому, що так вони втрачають не тільки свою текстуру, але і практично всі корисні речовини.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
27-06-2024, 22:21
Коментарів 0 Переглядів 759

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.