Навіщо замочувати квасолю перед приготуванням

новини
791
0

Замочування квасолі дає додаткові переваги, крім більш швидкого приготування, пише health.com.

За даними Міністерства сільського господарства США, суху квасолю і перед приготуванням слід замочити. Зазначається, що замочування квасолі перед приготуванням допомагає їй вбирати воду та готуватися рівномірно.



Інша користь від замочування квасолі

Зменшує проблеми з травленням. Квасоля містить олігосахариди - клас вуглеводів, перетравлення яких може бути ускладнене для вашого організму. Це потенційно може призвести до травного дискомфорту, такого як гази, здуття живота, болі в животі, здуття живота і діарея. Замочування бобів може допомогти зменшити ці побічні ефекти, виділяючи у воду деякі олігосахариди.

Зменшує кількість антинутрієнтів. Бобові містять сполуки, відомі як антипоживні речовини, які перешкоджають засвоєнню. Замочування квасолі може поліпшити її засвоюваність і підвищити якість харчування шляхом зниження вмісту антинутрієнтів.

Покращує текстуру і м'якість. Замочування бобів дає змогу їм зберегти форму, водночас покращуючи їхню текстуру і м'якість.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують