RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* Реклама

У розпалі спекотного літа, коли робочі будні виснажують, часто виникає потреба у швидкому та доступному відпочинку. Ідеальним варіантом для цього є комплекси з басейнами, які дозволяють відчути приємну прохолоду та насолодитися комфортним відпочинком без довготривалої організації та далеких поїздок. На щастя, у Чернівцях та навколишніх районах є чимало місць, де можна знайти такі оази. У цьому матеріалі ми розповімо, де саме можна розслабитися та набратися сил поблизу Чернівців.



Туристично-розважальний комплекс "Аква Плюс"


"Аква Плюс" у Чернівцях – це ідеальне місце для відпочинку та релаксації біля басейнів. Цей сучасний комплекс пропонує своїм гостям затишну атмосферу, високий рівень сервісу та широкий спектр послуг, що задовольнять потреби найвибагливіших відвідувачів. Це неймовірно атмосферне місце можна і варто відвідати в будь-яку пору року – тут на вас чекають якісний різноплановий відпочинок і круте дозвілля на природі.
Туристично-розважальний комплекс "Аква Плюс" включає в себе:

6 басейнів (дитячі, сімейні), лаунж-зону, готель, ресторани, конференц-зал, сауну, більярд, альтанки та павільйони на березі озера. Важливо! Басейни із підігрівом та сучасною системою фільтрації. Комплекс дотримується високих стандартів гігієни та безпеки. Вода у басейнах регулярно очищується та перевіряється на якість, а територія комплексу утримується в ідеальній чистоті.

Відвідувачі можуть скористатися послугами масажу, сауни, солярію, а також замовити освіжаючі напої та легкі закуски у барі біля басейну.
Тут ви зможете відпочити на пляжі, на водних атракціонах, зіграти в футбол та волейбол, порибалити та посмажити шашлик. Персонал комплексу завжди готовий допомогти та створити приємну атмосферу для відвідувачів.

Щоб ваш відпочинок в "Аква Плюс" був максимально приємним, рекомендуємо заздалегідь забронювати місце, особливо у вихідні дні. Також не забувайте взяти з собою сонцезахисний крем та капелюх для захисту від сонця.

Контакти: с. Кам`яна, Сторожинецький р-н, Чернівецька область
Т. +38 (097) 639-66-72
Instagram: aqva.plus

Куди поїхати відпочити влітку: басейни у Чернівцях та околиці*


База відпочинку "Шале"


Маленький Париж неподалік Чернівців. База відпочинку "Шале" – це унікальне місце, яке поєднує в собі шарм та простоту. Шале - це комплекс, де можна комфортно відпочити всією сім’єю у будь-який період часу. Тут на Вас чекають гарні краєвиди, комфорт та види відпочинку на будь-який смак!

Якщо ви любите засмагати біля води, але не хочете йти на міський пляж – відпочинок біля відкритого басейну, розміром 16х8 метрів з підігрівом води вам підійде.

Також є басейн для діток.

Графік роботи з 9.00 до 21.00.

Вартість в будні – 450 грн. У вихідні – 550. Дітки до 130 см зростом безкоштовно!

Шезлонги входять у вартість користування басейном. За додаткову плату можна взяти рушнички та тапочки (60 та 50 грн).

До послуг гостей закладу: затишні номери, ресторан з цікавим інтер'єром та смачною кухнею, лаунж-зона, літній майданчик, дитячий майданчик та кімната, де ваші діти зможуть весело провести час. А також критий басейн всередині та SPA комплекс!

Тут чекають на тих, хто мріє потрапити в маленький Париж, побачити "Ейфелеву вежу" або ж просто насолодитися гарним відпочинком.

Контакти: с. Шипинці, Кіцманський р-н, Чернівецька область
орієнтир – "Ейфелева вежа"
+38 (099) 7-66-888-7
www.chalet.cv.ua
chalet.cv



Балія SPA


Сьогодні є безліч варіантів для такого вікенду, зокрема і в Чернівецькій області. Таким популярним закладом серед молоді є сучасний комплекс "Балія SPA", який своїм сервісом доводить, що якісний відпочинок за невисоку вартість можна організувати і в нашому регіоні. Адже це саме те місце, де розкіш та задоволення йдуть пліч-о-пліч з доступністю.

Хамам, фінська парна, всесезонний басейн, лаундж-зона, смачна кухня та неймовірний бар – це все і є "Балія SPA". Та якщо ви досі не встигли тут побувати, пропонуємо вам невеличку екскурсію комплексом.

На першому поверсі закладу є захід в теплий басейн, з якого легко можна переплисти на його зовнішню частину, аби продовжити насолоджуватися відпочинком уже на вулиці. Не бійтеся холоду, басейн всесезонний, а температура води в ньому за будь-якої погоди становить 30 градусів. І навіть тоді, коли на вулиці мінус 10. До речі, цей басейн обладнаний гідромасажером, тому тут ви зможете не лише поплюскатися у воді, а й зробити приємно своєму тілу та організмові – поліпшити циркуляцію крові, омолодити шкіру, зняти напругу в м’язах, а також нормалізувати емоційний стан.

Сам заклад має два поверхи, кожен з яких заслуговує окремої уваги. На першому поверсі розташована фінська сауна, хамам та простора відпочинкова зона із кріслами-мішками.

Другий поверх не менш цікавий. Тут розкладені зручні лежаки, на яких особливо приємно відпочивати після парних або басейну. Далі ж по залу розміщені столики та барна стійка. Смачні страви європейської кухні та неймовірні коктейлі варті того, аби стати вашими фаворитами.

Контакти: Чернівецька область, с. Шипинці, вул. Н. Яремчука, 10
Т. 050 050 05 35
Instagram: @baliya_spa
Facebook: Балія



Відпочинковий комплекс "МішиН-СіТі"


Увесь день проводите на роботі, а вечори присвячуєте хатнім справам? Такий графік втомлює та затягує в буденну рутину, від якої час від час потрібно тікати. Наприклад, регулярно вибиратися на вихідні у ще незнайомі або ж улюблені місця. Неподалік Чернівців, у сусідній Тернопільській області, розташований цікавий і комфортний відпочинковий комплекс "МішиН-СіТі". Стильний інтер’єр, багата і сучасна інфраструктура, затишні номери з видом на озеро, сезонний відкритий басейн та аквапарк точно створять невимушену атмосферу релаксу та допоможуть розслабитися. Привітні адміністратори "МішиН-СіТі швидко вирішать усі організаційні моменти, а персонал закладу позбавить вас зайвих клопотів. Ви ж відпочивати приїхали?!

До послуг гостей:


- 11 двомісних номерів люкс
- 3 двомісні номери vip класу
- 10 котеджів – на 4 осіб
- Сезонний відкритий басейн
- Аквапарк
- Дитячий майданчик
- Приладдя для приготування барбекю
- Парковка

Вартість басейну: для дорослих (рушники входять у вартість) – 400 грн, діти зросту до 1,5 м – безкоштовно.

Якщо ж вам більше підходить відпочинок без ночівлі, на території комплексу є альтанки, які можна орендувати. Менші розраховані на 6-10 осіб, великі ж – на 16-20. А екстримали можуть взяти напрокат катамарани.

Контакти: Тернопільська обл., Заліщицький р-н,
с. Добрівляни, вул. Національного відродження, 202
Т.: 096 510 55 55
Facebook: mishyncity
Instagram: mishyncity

Редактор: Марія Фернюк
Сьогодні, 14:30
Коментарів 0 Переглядів 7 596

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Це якесь варварство!». Блог Галини Олійник
У такі спекотні дні, особливо звертаю увагу на те, що в Чернівцях, особливо в центрі міста, ніде сховатися від сонця.
Сподіваємося на краще, але готуймося до гіршого. Блог Ярослава Волощука
На третьому році повномасштабної війни ми знову і знову повертаємось до теми дефіциту електроенергії.
ВІДЕО Переглянути все відео

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.
[/center][/center]

Розвиток охоронної компанії "ТИГР": про важливість професійного розвитку співробітників, інвестиції в сучасні технології та нашу місію – забезпечити найвищий рівень безпеки для кожного клієнта.