RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Ці дивовижні хрусткі рулетики з листкового тіста - неймовірна несолодка випічка, яка замінить звичні бутерброди. Завдяки своїй начинці, рулетики з капустою і шинкою чудово підійдуть для легкого перекусу.

Про те, як готувати рулети з шинкою і капустою, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на YouTube-канал кулінарки та судді "МастерШеф" Тетяни Літвінової.



Що потрібно для рулетів з капустою і шинкою


Для того, щоб приготувати такий легкий обід або перекус, потрібні наступні інгредієнти:

листкове тісто - 500 г;
яйце - 1 шт.;
шинка - 140 г,
молода капуста - 100 г
сир Радомер - 100 г,
сир Сулугуні - 100 г,
зіра - 1 ч. л.,
гірчиця - 30 г.

Як готувати рулети з шинкою і капустою


Підготуйте інгредієнти - Сулугуні наріжте на невеликі брусочки, а Радомер і шинку наріжте слайсами. Можна взяти інші сири різних смаків - або за бажанням обрати один сир вагою як сумарна вага двох інгредієнтів.

Замість шинки можна використати буженину, курятину, бекон, або ж навіть варену ковбасу - проте цей інгредієнт має бути неодмінно, адже він основний.

Нашаткуйте капусту - проте не робіть смужки довгими. Дістаньте з холодильника листкове тісто і розкачайте його на пласт, розкачуючи по ширині.

Якщо листкове тісто на пергаменті або харчовій плівці, не знімайте її - це допоможе в скручуванні рулету.

Рівномірно змастіть тісто гірчицею - для цього краще використовувати силіконовий пензлик. Гірчицю обирайте відповідно до своїх вподобань.

Після цього на довгий бік тіста, на відстані 1 см від краю, викладіть брусочки сулугуні, сформувавши "бортик". Розітріть в руках або в ступці зіру, притрусіть тісто.

Після цього викладіть шинку, а зверху - нарізаний твердий сир. Капусту посоліть, поперчіть і ретельно перемніть - тоді капуста пустить сік і буде легше запікатися.

Злегка розтягніть пальцями край тіста, щоб краще скріпити рулет. Скрутіть рулет по довшому боці, загорніть у харчову плівку та поставте в холодильник приблизно на 1 годину.

Після цього, обережно знявши плівку, розріжте рулет на однакові шматки, викладіть їх на застелене пергаментом деко.

Розбийте в миску яйце, злегка збийте його і змастіть ним шматочки рулету. Зверху можна присипати улюбленими спеціями або кунжутом.

Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте рулет 20-25 хвилин. Зачекайте, доки випічка трохи охолоне - і можна подавати до столу.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
12-06-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 950


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.