RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Реклама

Виглядати неперевершено жінки прагнуть будь-якої пори року. Але влітку хочеться бути особливо привабливою. Гладенька і сяюча шкіра, підтягнуте тіло, привабливі форми – мрія кожної жінки.

Щоправда, перед початком літа важливо подбати не лише про красу тіла та обличчя, а й обстежити стан шкіри повністю, щоб мінімізувати ризики, пов’язані з впливом ультрафіолету і вчасно виявити будь-які потенційно небезпечні зміни на шкірі. У цьому вам допоможуть фахівці в галузі краси і здоров’я у м. Чернівцях. Обстежити родимки і папіломи ви можете у медичному центрі "Базисмед" та в клініці "Санадерм", подбати про гладкість шкіри допоможуть у Oksi Lazer та "Санадерм", а майстер Наталія Кудряшова скорегує ваші форми.



Медичний центр "Базисмед"


"Базисмед" пропонує якісну діагностику родимок та інших новоутворень з використанням сучасного дерматоскопа.
Вам варто звернутися до онкодерматолога якщо:

- вас турбує новоутворення, яке різко змінило розмір, колір, почало боліти, кровити, вростати в навколишні тканини;

- ваші родимки стали неправильної форми, мають нерівномірне забарвлення, збільшилися у розмірі, змінили товщину, стали рельєфними, сверблять, з’явилися больові поколюючі відчуття тощо.

- новоутворення на вашій шкірі травмується одягом, взуттям, прикрасами та створює естетичний дискомфорт.

Якщо у вас є хоча б один із вищеперерахованих факторів ризику – звертайтеся до "Базисмед" для швидкої діагностики родимок та отримання рекомендацій від кваліфікованого онколога.

У "Базисмеді" видаляють родимки, папіломи, невуси і бородавки лише після огляду лікаря-онколога та виконання дерматоскопії для підбору ефективного методу. Після видалення зразок тканин передадуть на гістологію, щоб виключити ймовірність злоякісного утворення.
Видалення новоутворень здійснюється під місцевим знеболенням електроножем або скальпелем. Процедура безболісна, швидка, і все загоюється без рубців.

Для запису на консультацію звертайтеся до медичного центру "Базисмед":
Т. (050) 505 59 55
м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А
Site: bazismed.com
Instagram: bazismed
Facebook: bazismed

Акредитаційний сертифікат МОЗ України МЗ №015184 виданий 02.03.2021року

Літо вже близько: як чернівецькі експерти допомагають підготувати тіло до сезону*


Клініка естетичної медицини, косметології та дерматології "САНАДЕРМ"


Щоб позбутися зайвого волосся, у клініці "Санадерм" вам запропонують ELOS-епіляцію – ефективний, сучасний метод видалення волосся, який забезпечить тривалий результат.

Переваги ELOS-епіляції у "Санадерм":


- "САНАДЕРМ" застосовує лише новітні технології для виконання процедур, використовуючи тільки ліцензійну апаратуру та продукцію світових лідерів косметичної індустрії.
- Ефективність. Цей метод досягає глибоких шарів шкіри та ефективніше впливає на волосяні фолікули.
- Безпека. Завдяки системі охолодження ELOS-епіляція менш болісна і безпечна для шкіри, знижується ризик опіків та подразнень.
- Підходить для всіх фототипів шкіри, видаляє як темне, так і світле волосся.
- Для досягнення високих результатів фахівці "Санадерм" вручну налаштовують апарат, враховуючи якість попередньої процедури, щоб індивідуально визначити показники для наступної.
- Процедуру можна виконувати навіть у літній період.

Інші послуги клініки:


- видалення розширених судин, лікування пігментації;
- сучасна апаратна косметологія;
- подологія, ортоніксія, педикюр, корекція врослих нігтів;
- трихологія;
- ін’єкції краси;
- плазмотерапія;
- дерматоскопія;
- видалення папілом та інших утворень шкіри.

Т. (050) 695 88 15
м. Чернівці, вул. Шевченка, 33
Instagram: sanaderm_cv
Facebook: sanaderm33

Ліц. МОЗ №2106/06-М від 21.06.2017.р



Oksi Lazer


Манікюр, педикюр, стрижки, фарбування, нарощення вій та лазерна епіляція – найпопулярніші послуги в Чернівцях. Остання ще й найбільш делікатна, адже довірити абикому своє тіло не можна, позбуватися небажаного волосся варто лише в перевірених закладах. Oksi Lazer – мережа косметологічних центрів в Україні та Польщі, яка впевнено стала лідером на регіональному ринку і стала улюбленцем багатьох жінок та дівчат.

Головною відмінною рисою салону є обладнання, на якому працюють майстрині – надсучасний італійський лазерний апарат ручної збірки DEKA MOVEO MOTUS AX. Це перший високошвидкісний александритовий лазер, безпечний для всіх відтінків шкіри, який сам шукає темний пігмент, щоб зруйнувати його фолікули. Він дозволяє уникнути опіків або гіперпігментації за допомогою запатентованої технології Moveo, спеціального наконечника, який подає імпульси малої енергії повільними повторювальними рухами на невеликі ділянки. Позбутися волосся з цим лазером можна за 6-8 процедур.

Результат лазерної епіляції у Oksi Lazer зберігається протягом 7-9 років, що дуже багато в порівнянні з іншими салонами. А щоб зробити цей термін ще більшим, варто щороку проходити процедуру корекції. Вартість лазерної епіляції з розрахунком того, що результат буде помітним до 10 років, значно нижча як віск чи станки для гоління на весь той час. Зараз у Oksi Lazer діє 50%-знижка на першу процедуру для всіх нових клієнтів, а також -30% на курс з 8-ми процедур.

Окрім, лазерної епіляції, в салоні є нова послуга – скульптурний масаж обличчя. "Face building" — це комплекс мануальних ручних ритмічних рухів фахівця на обличчі, шиї та зоні декольте. Масаж обличчя, окрім приємних відчуттів, показує шикарний ефект омолодження без інʼєкцій. Тривалість масажу 1 год 15 хв і за цей час тут виконують: лімфодренажний, міофасційльний, букальний та масажі спеціальним блейдом.

Лімфодренажний масаж посилює обмін речовин, прискорює кровообіг та рух лімфи, зміцнює імунну систему та допомагає вивести токсини. Міофасціальний масаж - більш глибока техніка, в ході масажу працюють глибше, що дозволяє зняти мʼязові спазми, блоки, стимулювати вироблення колагену й еластину, коригувати риси обличчя.

Масаж спеціальним блейдом знімає точково спазм мʼязів та пропрацьовує складні ділянки. Букальний масаж - інтенсивне опрацювання мʼязових блоків через ротову порожнину, тут більш глибинно пропоацьовують нижню і середню третину обличчя, розблоковують жувальні мʼязи і взагалі отримують неймовірний ліфтинг-ефект.

!Увага! При бронюванні курсу з 10 процедур - за вами фіксується ціна 800 грн замість 1000 грн.

м. Чернівці, Проспект Незалежності, 109Д (офісний центр, 2-й поверх)
Т. 099 088 70 45
Instagram: oksi_lazer_chernivtsi



"Kudrashova massage"


Влітку жінки особливо хочуть виглядати стрункими, підтягнутими та красивими. У "Kudrashova massage" вам допоможуть досягти форм, про які ви мрієте, адже для кожної клієнтки Наталія Кудряшова підбирає найбільш ефективний індивідуальний комплекс б’юті-процедур із широкого асортименту:

- антицелюлітний ручний масаж;
- лімфодренажний масаж;
- вакуумно-роликовий масаж;
- вібромасаж;
- апаратна корекція фігури (кавітація, лазерний ліполіз, RF-ліфтинг, міостимуляція, термовакуумний масаж);
- пресотерапія;
- кінезіотейпування.

Масаж обличчя (ручний і апаратний) та мікродермабразія (алмазний пілінг обличчя), які виконує Наталія Кудряшова, зроблять ваше обличчя доглянутим і сяючим. А для забезпечення гладенької шкіри на тривалий час – до ваших послуг воскова депіляція усіх зон.

Також у "Kudrashova massage" можна і оздоровитися, записавшись на масаж спини та загальний масаж.

- 25 % на абонементи (від 10 процедур) і подарункові сертифікати!
з 24.05. до 31.07.2024 р


Додатковаі послуги:


- ламінування та нарощування вій;
- ламінування, корекція та фарбування брів;
- перманентний макіяж;
- послуги косметолога-естетиста та косметолога-ін’єкціоніста за попереднім записом

Т.: (098) 280 14 67, (099) 324 58 68
м. Чернівці, вул. Пилипа Орлика, 9-А
Instagram: kudryashova.massage
Facebook: Наталя Кудряшова Масаж



САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я
Редактор: Марія Фернюк
23-05-2024, 21:00
Коментарів 0 Переглядів 2 176

Теги -
Світла буде менше: графіки знеструмлень на Буковині на 18 червня

Електроенергію відмикатимуть для всіх груп споживачів
Запланували роботи з ліквідації аварійних ділянок
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Значущою подією відкриття стала прем’єра фільму "Мертві не завдають болю", режисером якого виступив відомий американський актор Вігго Мортенсен


Від саміту миру до реального миру, ще дуже далеко. Блог Ярослава Волощука
Ось і завершилась подія, про яку так багато і пафосно говорили останніх пів-року.
«Села наче вимерли». Блог Анни Семьонової
Минулого тижня їхала на рідну Кельменеччину. Цей край завжди славився родючими садами та працьовитими людьми, які ці сади обробляють. Та цієї поїздки я жахнулася…
ВІДЕО Переглянути все відео

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.
[/center][/center]

Розвиток охоронної компанії "ТИГР": про важливість професійного розвитку співробітників, інвестиції в сучасні технології та нашу місію – забезпечити найвищий рівень безпеки для кожного клієнта.