RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Існує багато варіацій та пропорцій мілкшейку, а є все ж максимально класичний його та смачний варіант, якого завжди буде мало.

Рецепт смачної "солодкої бомби" дитинства у своєму відео показала шеф-кухарка Вікторія Попін, а її донечка провела дегустацію маминих старань. Вердикт – надзвичайна смакота!



Пропорції на 3-4 порції.

Інгредієнти
Морозиво "Пломбір" – 300 г
Полуниця – 500 г
Молоко – 400 мл
Цукор – 50 г
Ванільний екстракт – 2 ч. л.

Приготування:
Додайте у блендер морозиво, полуницю, молоко, ванільний екстракт;
Все гарненько збийте;
Додайте цукру (на смак);
Ще раз все добре збийте;
Перелийте у склянку.
Насолоджуйтесь смаком справжнього мілкшейк, як у дитинстві!

Поради:
Ванільний екстракт можна замінити на 1 пакетик ванільного цукру;
Краще не додавати одразу все молоко, бо трапляються більш водянисті ягоди;
Солодкість ягід теж різна, тому цукор можете додати одразу перед вживанням;
Збийте спочатку 2/3 молока без цукру, далі додайте його на свій смак;
Можна використовувати морожені ягоди, лиш трішки розморозивши;
Молоко можна використати рослинне.

Від такої смакоти просто неможливо відірватись, а мілкшейк можна робити все літо з сезонними фруктами та ягодами, або, взагалі без них, наприклад, зі згущеним молоком!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
21-05-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 1 310


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.