RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Попри те, що мережа переповнена дієтичними трендами та модними способами схуднення, де дають обіцянки скинути кілограми дуже швидко, експерти в галузі охорони здоров'я заявляють, що найкращим та найбільш стійким шляхом до здорового тіла є послідовні та здорові звички, особливо коли йдеться про дієту. Тренер зі схуднення та блогер Ембер Клеменс є справжнім доказом цього, пише She Finds.



Зазначається, що її неймовірне перевтілення є свідченням сили наполегливої праці та послідовних звичок здорового харчування. Зокрема Клеменс розповідає про правило "80-20", яке, за її словами, дозволяє їсти те, що вам подобається, скидаючи зайві кілограми.

Шлях Ембер розпочався 31 травня 2018 року, коли вона прийшла до спортзалу, проте не знала з чого почати.

"Я почала їсти меншими порціями", - розповіла вона в одному зі своїх відео в TikTok.

Завдяки її цілеспрямованості, наполегливості та відданості, лише за кілька місяців тіло Ембер сильно змінилось. І вже до кінця 2018 року вона схудла на 160 фунтів, тобто 72 кілограми.

"Я почала ділитися своїми результатами в соціальних мережах", - зазначила Клеменс.

Під час того, як вона розповідала своїм читачам про свій шлях, то знайшла не лише підтримку, а й нові сили в собі.

Вже до 1 січня 2020 року її історію опублікували в журналі Women's Health, де вона отримала статус натхненниці для багатьох. Проте попри виклики та моменти сумнівів на цьому шляху, Ембер вирішила не зупинятися.

"2021 рік був про те, щоб відпустити своє найменше "я" і знайти своє найсильніше "я". Я набула м'язів, ваги, свободи, впевненості", - відзначила Ембер.

Найбільш дивовижним аспектом шляху Ембер є її дотримання правила "80-20", яким вона ділиться у своєму TikTok. Йдеться про те, що 80% їжі, яку ви їсте, має бути корисною для здоров'я, а решту 20% можна присвятити тому, що дає вам задоволення.

"80% часу я підживлюю свій організм поживними, збалансованими на макрорівні продуктами. Інші 20% - просто для того, щоб отримати все, що мені заманеться!" - каже жінка.



За словами Ембер, її улюблені ласощі це піца та морозиво. Блогер вважає, що надмірне обмеження здебільшого приносить більше шкоди, ніж користі.

"Я все ще регулярно їм морозиво. Я все ще регулярно їм піцу", - підкреслила вона.

Завдяки правилу "80-20" жінка досягла успіху та своїх цілей, одночасно насолоджуючись улюбленою їжею.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
11-05-2024, 00:15
Коментарів 0 Переглядів 1 762

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.