RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Сезон кабачків вже зовсім скоро буде у розпалі. Пропонуємо вам приготувати млинці, які стануть вашими улюбленими.



Інгредієнти:

Яйця – 3 шт.
Сіль – 1/2 ч. л.
Молоко – 300 мл.
Борошно – 170-180 г
Рослинна олія – 2 ст. л.
Кабачок – 1 шт.
Картопля – 2 шт.
Зелена цибуля – 4 гілочки
Олія для смаження

На дрібній тертці натираємо кабачок. Перекладаємо натертий кабачок у підготовлену миску.

Натираємо на дрібній тертці картоплю. Додаємо її до кабачків.

Додаємо трохи солі, перемішуємо та залишаємо на 10 -15 хвилин, щоб виділилася рідина.

Зараз потрібно добре віджати рідину.

Тепер додаємо решту інгредієнтів і все добре перемішуємо.

На пательню наливаємо олію і викладаємо нашу масу. Обсмажуємо оладки до золотистого кольору з обох боків.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
9-05-2024, 02:00
Коментарів 0 Переглядів 734

Теги -
Буковинців закликають економити електроенергію у години пікового навантаження
Вартість вилученого товару визначатиме спеціаліст-експерт.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Спортивний об’єкт планували оновити, але поки що цього не можуть зробити


Чому стріляли у Фіцо? Блог Ярослава Волощука
Від часів Улофа Пальме – прем’єр – міністра Швеції в Європі не було випадку, аби хтось стріляв у чиновника такого високого рангу.