Салат готується за 5 хвилин, тільки заздалегідь відваріть яйця.
Заправте його майонезом, сметаною чи натуральним йогуртом.
Інгредієнти
редиска – 200 г
огірок – 1 шт.
яйця – 2 шт.
сметана – 100 г
цибуля зелена
перець чорний мелений
сіль
Приготування
Яйця відваріть 10 хвилин після закипання. Остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
Редиску, огірок і цибуля зелена промийте під проточною водою. Обсушіть паперовим рушником. Редиску та огірок наріжте півкільцями, цибулю - дрібно.
У мисці з'єднайте яйця, редиску, огірок, зелену цибулю. Посоліть, поперчіть. Додайте сметану і добре перемішайте.
Викладіть у салатник і подавайте до столу.
Поради:
Кількість овочів та зелені використовуйте на свій смак.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram