Новини Дня

00:45
Чому редиску потрібно саджати тільки восени
00:30
Не тільки риба: чотири найкращих рослинних джерела омега-3
00:15
Шість продуктів, які допоможуть залишатися здоровими всю зиму
23:59
На фронті 174 зіткнення, на Покровському напрямку ворог зазнав відчутних втрат
23:45
П'ятниця стане початком "білої смуги" для чотирьох знаків Зодіаку. Кого обрали карти Таро
23:23
Названо овоч, який потрібно їсти всім щодня
22:58
Україна під час ракетного обстрілу Курщини поранила північнокорейського генерала - WSJ
22:43
Путін заявив, що Росія атакувала Україну ракетою середньої дальності "Орєшнік"
22:21
Міністри ЄС обговорили підвищення тарифів на аграрний імпорт із РФ і Білорусі
22:05
Сонце поверне щастя в життя цих знаків Зодіаку. На кого чекає період великої радості
21:41
Рекордні витрати на оборону, скорочення пенсій: у РФ затвердили бюджет на 2025-27 роки
21:20
Що станеться з організмом, якщо їсти картоплю щодня
21:00
Чернівчанка, яка очолила Міндовкілля розповіла, на чому повинна базуватися відбудова України
20:40
На збереження репродуктивних клітин військових у бюджеті заклали ₴190 мільйонів
20:20
ЗСУ створили першу школу підготовки операторів безпілотних роботизованих комплексів
20:18
Платіжне шахрайство: важливість двофакторної автентифікації*
20:00
У Чернівцях патрульні зупинили п'яного водія: вміст алкоголю перевищив норму в 14 разів
19:40
Рада ухвалила законопроєкт про безпеку в закладах середньої освіти: деталі
19:23
З'явився графік вимкнення світла на Буковині на 22 листопада
19:20
Становище України на фронті погіршилось: міністр оборони Британії зробив попередження
Больше новостей
Молодий буковинець » новини » Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви

Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви

новини / Смачні рецепти
886
0

Салат готується за 5 хвилин, тільки заздалегідь відваріть яйця.

Заправте його майонезом, сметаною чи натуральним йогуртом.



Інгредієнти
редиска – 200 г
огірок – 1 шт.
яйця – 2 шт.
сметана – 100 г
цибуля зелена
перець чорний мелений
сіль

Приготування
Яйця відваріть 10 хвилин після закипання. Остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
Редиску, огірок і цибуля зелена промийте під проточною водою. Обсушіть паперовим рушником. Редиску та огірок наріжте півкільцями, цибулю - дрібно.
У мисці з'єднайте яйця, редиску, огірок, зелену цибулю. Посоліть, поперчіть. Додайте сметану і добре перемішайте.
Викладіть у салатник і подавайте до столу.

Поради:
Кількість овочів та зелені використовуйте на свій смак.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
[related-news] [/related-news]

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: