Із цедрою та ваніллю. Дієтолог поділилась рецептом дуже смачної шоколадної паски

новини / Смачні рецепти
1 213
0

Урізноманітнити ваш великодній стіл допоможе шоколадна заварна паска. Її готують на основі кисломолочного сиру й присмачують цедрою та ваніллю.

Про це пише дієтологиня Світлани Фус в Instagram.



Шоколадна заварна паска

Інгредієнти:

сир кисломолочний 5% - 500 г
яйця - 3 шт
тростинний цукор - 20 г
вершки 15% - 100 мл
молоко 2,5% - 100 мл
мелені горіхи - на свій смак
какао-порошок - 2 - 2,5 ст. л
апельсинова цедра - 4 ст. л
ваніль - на смак

Як приготувати

Усі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Заздалегідь вистеліть марлею форму для паски. Сир розітріть.

Яйця збийте з цукром, але не сильно, додайте ваніль, вершки й молоко. Все перемішайте.

Отриману суміш варіть на слабкому вогні 5-7 хвилин до загустіння, постійно помішуючи. До кипіння доводити не треба.

Зніміть з вогню суміш, додайте половину какао-порошку і розмішайте. Змішайте сир з яєчно-вершковою масою до однорідності, додайте апельсинову цедру, половину какао-порошку, що залишилася, горіхи.

Отриману масу викладіть у форму для паски, поставте під гніт та помістіть у холодильник на 12 годин. Готову паску прикрасіть за бажанням.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують