Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню і перейти від майонезу до різноманітніших соусів, то ми пропонуємо вам приготувати класичну бешамель. Цей універсальний соус підійде до будь-яких страв: від пасти до овочів, риби до курки, від морепродуктів до салатів.
Щоб приготувати ніжну бешамель, потрібно почати з трьох столових ложок вершкового масла, розігрівши їх у сковороді.
Розтопіть масло, а потім додайте дві столові ложки борошна і ретельно перемішайте.
Потім акуратно влийте дві склянки попередньо підігрітого молока в сковороду, постійно помішуючи, щоб уникнути грудок.
Доведіть соус до кипіння і проваріть протягом двох хвилин, щоб він став густішим.
В кінці додайте сіль до смаку і трохи мускатного горіха для додаткового аромату. Ваш універсальну бешамель готовий до подачі.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
19-04-2024, 02:00
0
1 014