RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Подавайте оладки зі сметаною, медом або згущеним молоком.

Усі інгредієнти обов'язково використовуйте кімнатної температури. Такі оладки готуються за 20 хвилин, а сподобаються як дітям, так і дорослим.



Інгредієнти:
борошно – 300 г
кефір 2,5% – 400 мл
яйце – 1 шт.
сода – 0,5 ч. л.
цукор – 1 ст. л.
сіль – щіпка
олія для смаження

Приготування:
До теплого, трохи підігрітого кефіру додайте соду і збийте віничком. Потім до цієї маси додайте яйце, цукор, сіль і знову збийте. Всипте просіяне борошно. Перемішайте. Залиште тісто постояти 15 хвилин.

На розігрітій сковороді з олією на середньому вогні обсмажте оладки з обох боків 2-3 хвилини до золотавої скоринки. Тісто обережно викладайте на сковороду столовою ложкою, набираючи його від краю (не перемішуйте).

Поради:
Кефір використовуйте будь-якої жирності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
11-04-2024, 01:00
Коментарів 0 Переглядів 1 229


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.