RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Відваріть гречку або візьміть готову, обсмажте гриби, моркву й цибулю. Сформуйте котлети та обсмажте їх на олії. Страва виходить смачною і ситною.



Інгредієнти

крупа гречана
0,5 скл.
вода
1 скл.
гриби печериці
120 г
морква
1 шт.
цибуля ріпчаста
1 шт.
борошно
1 ст. л і для панірування
перець чорний мелений
сіль
олія
3-4 ст. л

Гречану крупу промийте. Залийте її водою і доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні 20 хвилин.
Цибулю й моркву очистьте, помийте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на середній тертці.
Гриби промийте під проточною водою і дрібно наріжте шматочками.
Обсмажте на олії до готовності гриби з цибулею і морквою. Остудіть. Додайте відварену гречку, перець, сіль, борошно та одну чайну ложку олії. Все добре перемішайте.

З одержаної маси сформуйте котлети та обваляйте їх у борошні. Обсмажте з обох боків на розпеченій сковороді з олією на середньому вогні 3-4 хвилини до рум'яної скоринки.

Поради:

Всю масу можна злегка перебити блендером.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
9-04-2024, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 1 490

Теги -

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.