Ніжне пісочне печиво до посту: цей рецепт ви точно збережете

новини / Смачні рецепти
1 547
0

У піст під забороною багато продуктів, тому приготувати смачну та солодку випічку досить складно. Але є перевірені рецепти, які не потребують масла, яєць чи молока.

Як приготувати ніжне пісочне печиво з найпростіших інгредієнтів, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на "Філіжанку кави".



Що вам знадобиться:
Борошно - 3 столових ложки
Вода - 1 стакан
Олія - 0,5 стакана
Цукор - 1 столова ложка
Сіль - 0,5 чайної ложки
Сода гашена - 0,5 чайної ложки
Варення або джем - до вашого смаку

Як готувати пісочне печиво
Візьміть велику миску та змішайте цукор з сіллю, додайте воду, поступово насипайте борошно та замішуйте еластичне тісто. Додайте гашену соду та добре вимішайте.

Готове тісто розкачайте та вирізайте печиво довільної форми, яка вам подобається. Можна зробити різне - квіточки з діркою, кружечки, квадратики. Але робіть так, щоб було місце для варення.

Готове печиво викладаємо на деко, застелене пергаментом.

Нагріваємо духовку до 170-180 градусів та відправляємо печиво випікатися - на 15 хвилин. Слідкуйте за часом, бо якщо перетримати у духовці, печиво буде твердим.

Коли печиво трохи вистигне, додайте до нього улюблений джем чи варення.

Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Вчителька з села Розтоки написала перший роман «Анна» на діалекті Буковинської Гуцульщини
4 796
Понад 40 років навчала української мови та літератури: не стало багаторічної викладачки коледжу у Чернівцях
3 525
Зросте мінімальна зарплата та курс валют: що передбачає державний бюджет на 2026 рік
3 130
Півтори тисячі років під ногами. Поблизу центру Чернівців виявили унікальну пам’ятку
2 882
У Чернівцях попрощалися з диригентом Володимиром Шнайдером
2 671
«Ці діти пожертвували своїми життями»: у ліцеї Чернівців – уже 14 загиблих на війні випускників
2 536
Зеленський відзначив високими нагородами двох педагогів з Буковини
2 444
«Купуй чернівецьке»: на Центральній площі триває ярмарок-презентація локальних виробників
2 431
"З'їжте за мене бутерброд "мальва": нацгвардійці з передової привітали Чернівці - відео
2 107
Не стало захисника із Буковини Степана Мартинюка
2 099


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.