Її можете подати як для домашньої вечері як гарнір, так і на святковий стіл. Страва стане чудовою альтернативою смаженій картоплі або картоплі фрі. Апетитну, ситну та хрумку картоплю подавайте до улюбленого соусу або до свіжого салату.
Інгредієнтикартопля 500 г
сир пармезан 100 г
вершкове масло 20 г
оливкова олія 1 ст. л
паприка солодка 1 ч. л
часниковий порошок 0,5 ч. л
прованські трави 1 ч. Ле
перець чорний мелений
сіль
Картоплю вимийте. Розріжте на половинки і надріжте сіточкою.
Сир натріть на дрібній тертці.
Розтопіть вершкове масло, змішайте з оливковою олією. Додайте паприку, перець, прованські трави, часник та сіль. Перемішайте. Змастіть картоплю та посипте сиром. Викладіть на деко.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 50 хвилин.
Поради:Сир можна замінити будь-яким твердим.
Посипте готову страву улюбленою зеленню.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
3-04-2024, 01:30
0
896