RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* На правах реклами

Зізнайтеся, а ви вже розпочали складати великоднє меню? Не знаємо, які основні страви будуть у ньому, та, мабуть, паска, крафіни та панетоне точно стануть головними у ваших кошиках та на святкових столах. До речі, маєте перевірений рецепт чи знову випробовуватимете вдачу й експерементуватимете за відео з YouTube та гадатимете — вдасться або ні? Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School. У рамках цих заходів шефи поділяться секретами та тонкощами створення неповторної пасхальної випічки. У їхню вартість входить:
• професійний сертифікат про закінчення практичного курсу;
• всі розхідні матеріали – продукти і упакування;
• по 2 перерви на каву/чай;
• обід;
• професійні фото від кращого фотографа міста;
• технологічна документація – рецепти, інгредієнти і детальний опис технології приготування;
• абсолютно всі вироби, приготовані на майстер-класі, студенти заберуть додому.



Детальніше про Chef Arts School


Варто зазначити, що Chef Arts School – це не лише про випічку, а про кулінарію загалом, про мистецтво готування різних страв. Це середовище відкрите і для аматорів, і для початківців, і для професіоналів, тож не варто перейматися, якщо ви лише починаєте пізнавати кулінарний світ. Кожен знайде собі майстер-клас відповідно до рівня знань, побажань та досвіду. Творчий простір дає можливість студентам розкрити креативність, обмінюватися ідеями та знаннями з іншими.

Курси від Chef Arts School створені насамперед для тих, хто прагне пізнати світ кулінарного мистецтва та навчитись новому. Тут не має меж, наставники обожнюють сферу кулінарії і готові ділитись своїми знаннями та секретами. Під кожен рівень навичок, підбирається група та програма навчання. Тож, можете не хвилюватись, якщо ви тільки починаєте свій шлях у кулінарний світ.

Які цікаві майстер-класи відбудуться в квітні?


🔸 1.04 - "Пасхальна випічка - Pannetone"
🔸02-03.04 - "Мікс десертів"
🔸04.04 - "Суші/роли/маки-дзуші" (для підлітків)
🔸08.04 - "Основи кейтерингу та сучасні фуршетні закуски"
🔸10-11.04 - "Круасани та вироби із листкового тіста"
🔸12.04 - "Азія, як вона є"
🔸14.04 - "Піца" (для дітей)
🔸15-16.04 - "Чізкейки/тарти"
🔸17-18.04 - "Авторські суші/роли - рівень Pro"
🔸19.04 - "Пасочки" (для дітей)
🔸22-23.04 - "Торти: оновлена класика"

То що, місце на який майстер-клас будете бронювати?
Редактор: Марія Фернюк
29-03-2024, 21:00
Коментарів 0 Переглядів 5 912

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.