* На правах реклами
Зізнайтеся, а ви вже розпочали складати великоднє меню? Не знаємо, які основні страви будуть у ньому, та, мабуть, паска, крафіни та панетоне точно стануть головними у ваших кошиках та на святкових столах. До речі, маєте перевірений рецепт чи знову випробовуватимете вдачу й експерементуватимете за відео з YouTube та гадатимете — вдасться або ні? Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи
Chef Arts School. У рамках цих заходів шефи поділяться секретами та тонкощами створення неповторної пасхальної випічки. У їхню вартість входить:
• професійний сертифікат про закінчення практичного курсу;
• всі розхідні матеріали – продукти і упакування;
• по 2 перерви на каву/чай;
• обід;
• професійні фото від кращого фотографа міста;
• технологічна документація – рецепти, інгредієнти і детальний опис технології приготування;
• абсолютно всі вироби, приготовані на майстер-класі, студенти заберуть додому.
Детальніше про Chef Arts School
Варто зазначити, що Chef Arts School – це не лише про випічку, а про кулінарію загалом, про мистецтво готування різних страв. Це середовище відкрите і для аматорів, і для початківців, і для професіоналів, тож не варто перейматися, якщо ви лише починаєте пізнавати кулінарний світ. Кожен знайде собі майстер-клас відповідно до рівня знань, побажань та досвіду. Творчий простір дає можливість студентам розкрити креативність, обмінюватися ідеями та знаннями з іншими.
Курси від Chef Arts School створені насамперед для тих, хто прагне пізнати світ кулінарного мистецтва та навчитись новому. Тут не має меж, наставники обожнюють сферу кулінарії і готові ділитись своїми знаннями та секретами. Під кожен рівень навичок, підбирається група та програма навчання. Тож, можете не хвилюватись, якщо ви тільки починаєте свій шлях у кулінарний світ.
Які цікаві майстер-класи відбудуться в квітні?
🔸 1.04 - "Пасхальна випічка - Pannetone"
🔸02-03.04 - "Мікс десертів"
🔸04.04 - "Суші/роли/маки-дзуші" (для підлітків)
🔸08.04 - "Основи кейтерингу та сучасні фуршетні закуски"
🔸10-11.04 - "Круасани та вироби із листкового тіста"
🔸12.04 - "Азія, як вона є"
🔸14.04 - "Піца" (для дітей)
🔸15-16.04 - "Чізкейки/тарти"
🔸17-18.04 - "Авторські суші/роли - рівень Pro"
🔸19.04 - "Пасочки" (для дітей)
🔸22-23.04 - "Торти: оновлена класика"
То що, місце на який майстер-клас будете бронювати?
29-03-2024, 21:00
0
5 750