RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Це ідеальне поєднання солодкого банану та ароматного шоколаду буде чудовим додатком до вашого сніданку або перекусу.



Інгредієнти
Борошно – 250 г
Цукор – 220 г
Розпушувач – 2 ч. л.
Харчова сода – 1 ч. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Кориця – 1/2 ч. л.
Йогурт – 240 г
Бананове пюре – 230 г
Олія – 120 мл
Темний шоколад – 80 г

Приготування
Змішайте йогурт, бананове пюре, олію та цукор в одній мисці та перемішайте, поки цукор не розчиниться.

Додайте всі сухі інгредієнти до рідких, перемішайте до повного з’єднання. Останнім кроком буде посипання шоколадною стружкою.

Злегка змастіть форму для випікання діаметром 8 дюймів і вистеліть пергаментом. Налийте тісто на сковороду і проведіть ножем приблизно на 1/4 дюйма в середину тіста від кінця сковороди до іншого кінця та випікайте за 180°C протягом 30-35 хвилин або довше, якщо потрібно.

Дайте хлібу охолонути у формі для випікання протягом 30 хвилин, потім обережно вийміть і дайте йому охолонути на решітці. Для досягнення найкращих результатів зберігайте буханець у герметичному контейнері або загорніть його у плівку.

Рецепт вологого шоколадно-бананового хліба – це ідеальний спосіб використати стиглі банани та насолодитися чудовим смаком. Не гайте часу і спробуйте його вже сьогодні.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
28-03-2024, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 991


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.