RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Паста є універсальною стравою, оскільки легко та швидко готується, а також може мати безліч смаків залежно від додавання того чи іншого соусу. Про те, як готувати пасту, як правило можна прочитати на упаковці, але є деякі нюанси, про які мало хто знає, але які можуть вплинути на приготовану страву. Один із таких нюансів – як правильно солити воду для пасти - виявляється, час додавання солі у воду може серйозно впливати на смак готових макаронів.

Як пише видання Simply Recipes, за твердженням шеф-кухаря Barilla, найкраще солити воду, коли вона закипить - безпосередньо перед тим, як висипати макарони. За його словами, якщо ви додасте сіль занадто рано, це сповільнить процес кипіння.



Крім того, виявляється, якщо вода з сіллю буде кипіти занадто довго перед варінням пасти, це створить високу концентрацію натрію, і страва стане надмірно пересоленою.

Як відзначає шеф-кухар, ідеальне співвідношення солі та води – чайна ложка на літр. Крім того, він радить відварювати пасту у великій кількості води – на одну упаковку пасти – 4 літри води.

Також він зауважив, що форма та розмір нарізки пасти не впливають на кількість солі, але варто брати до уваги соус, із яким ви будете подавати готову страву. Деякі соуси містять більше солі і для них рекомендується використовувати менше солі у воді.

Шеф-кухар підкреслює: правильна кількість солі дуже важлива для досягнення ідеальної текстури пасти al dente. Також додавання солі запобіжить прилипанню макаронних виробів і посилить їх тонкий смак.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
27-03-2024, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 1 202

Теги -

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.