RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Чизкейк із 3 інгредієнтів: легкий рецепт незвичайного йогуртового торта


Погодьтеся, смачна випічка завжди буде в пригоді до столу. Пропонуємо пригостити родину простим у приготуванні йогуртовим тортом, що смакуватиме як чизкейк.

Вам знадобиться лише 3 основних інгредієнти, форма для випічки та духовка. Хоча пиріг можна сміливо пекти у фритюрниці (сучасна мультипічка). Його головний секрет - додавання ванілі, однак у вас буде простір для власних екскрементів. Деталі, як спекти смакоту лише за 20 хвилин, описав Express.



Традиційний йогуртовий пиріг не містить цукру. Тож він низькокалорійний і може стати гарним перекусом до чаю.

Для приготування вам знадобляться: ванільний йогурт з маленьким відсотком жирності (400 г), 4 яйця, 4 ст. ложки кукурудзяного крохмалю. Також можна додати ванільну есенцію та кленовий сироп. Якщо з останнім проблема, сміливо міняємо його на мед, фруктовий джем, просто фрукти чи цукрову пудру. Інтригує? Тоді дивись рецепт нижче. Все це будемо запікати у формі в 6 дюймів (15 см).

Як готувати легкий варіант йогуртового пирога:

Змастіть форму кулінарним спреєм та вистеліть зверху кулінарний папір. Він має повністю покривати внутрішню частину форми та трохи виходити на бокові стінки.

Притисніть пергамент, щоб він прилип до дека. Не хвилюйтеся, якщо він помнеться - це додасть пирогу домашнього вигляду.

Спочатку додайте йогурт у миску, далі змішуємо його разом з яйцями (послідовно розбиваємо одне за одним, поки все не збовтається в гладку консистенцію). Якщо вам хочеться додати цукру чи трохи ванілі (есенції), робимо це саме на цьому етапі.

Просіюємо кукурудзяний крохмаль у тісто, збиваємо до однорідності.

Виливаємо тісто у форму для випікання і готуємо у фритюрниці/пічці при температурі 160°C від 20 до 23 хвилин. Якщо маєте духовку, ставимо пиріг на 70-75 хв та печемо при 180°C. Він буде готовий, як тільки трохи надується та карамелізується зверху.

Виймаємо торт, даємо йому охолонути при кімнатній температурі близько 30 хвилин. Потім ставимо в холодильник на дві години.

При подачі даємо кленовий сироп, фрукти, мед або інше солодке на тарілку чи зверху торта. Деяким смакує страва із грецьким йогуртом. Як ми вже згадували, цей рецепт можна удосконалювати на свій смак. Наприклад, замість ванільного йогурту, можна спробувати будь-який інший.

Радимо експериментувати зі спеціями: кориця та мускатний горіх будуть чудово смакувати у випічці. Смачного!



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
24-03-2024, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 1 067

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.