RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Погодьтеся, смачна випічка завжди буде в пригоді до столу. Пропонуємо пригостити родину простим у приготуванні йогуртовим тортом, що смакуватиме як чизкейк.

Вам знадобиться лише 3 основних інгредієнти, форма для випічки та духовка. Хоча пиріг можна сміливо пекти у фритюрниці (сучасна мультипічка). Його головний секрет - додавання ванілі, однак у вас буде простір для власних екскрементів. Деталі, як спекти смакоту лише за 20 хвилин, описав Express.



Традиційний йогуртовий пиріг не містить цукру. Тож він низькокалорійний і може стати гарним перекусом до чаю.

Для приготування вам знадобляться: ванільний йогурт з маленьким відсотком жирності (400 г), 4 яйця, 4 ст. ложки кукурудзяного крохмалю. Також можна додати ванільну есенцію та кленовий сироп. Якщо з останнім проблема, сміливо міняємо його на мед, фруктовий джем, просто фрукти чи цукрову пудру. Інтригує? Тоді дивись рецепт нижче. Все це будемо запікати у формі в 6 дюймів (15 см).

Як готувати легкий варіант йогуртового пирога:

Змастіть форму кулінарним спреєм та вистеліть зверху кулінарний папір. Він має повністю покривати внутрішню частину форми та трохи виходити на бокові стінки.

Притисніть пергамент, щоб він прилип до дека. Не хвилюйтеся, якщо він помнеться - це додасть пирогу домашнього вигляду.

Спочатку додайте йогурт у миску, далі змішуємо його разом з яйцями (послідовно розбиваємо одне за одним, поки все не збовтається в гладку консистенцію). Якщо вам хочеться додати цукру чи трохи ванілі (есенції), робимо це саме на цьому етапі.

Просіюємо кукурудзяний крохмаль у тісто, збиваємо до однорідності.

Виливаємо тісто у форму для випікання і готуємо у фритюрниці/пічці при температурі 160°C від 20 до 23 хвилин. Якщо маєте духовку, ставимо пиріг на 70-75 хв та печемо при 180°C. Він буде готовий, як тільки трохи надується та карамелізується зверху.

Виймаємо торт, даємо йому охолонути при кімнатній температурі близько 30 хвилин. Потім ставимо в холодильник на дві години.

При подачі даємо кленовий сироп, фрукти, мед або інше солодке на тарілку чи зверху торта. Деяким смакує страва із грецьким йогуртом. Як ми вже згадували, цей рецепт можна удосконалювати на свій смак. Наприклад, замість ванільного йогурту, можна спробувати будь-який інший.

Радимо експериментувати зі спеціями: кориця та мускатний горіх будуть чудово смакувати у випічці. Смачного!



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
24-03-2024, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 1 217

Теги -

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.