RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Вибір професії – завжди непросте завдання і для майбутнього студента, і для його батьків. Та якщо є бажання здобути якісну освіту, отримати диплом європейського зразка і стати хорошим фахівцем міжнародного рівня, програма Free Student, яка вже вісім років діє в Україні за сприяння "Словацько-українського культурно-освітнього товариства", допоможе вам у цьому.



Що таке Free student?


Освітня програма Free Student – для тих, хто відповідально ставиться до питання отримання якісної і перспективної освіти, а також має намір побудувати успішну кар’єру, не витративши на це значні кошти. За програмою Free student українські студенти мають можливість БЕЗКОШТОВНО здобути престижну європейську освіту у провідних ДЕРЖАВНИХ університетах Cловаччини. Вищі навчальні заклади Словаччини пропонують на різних факультетах понад 100 цікавих та перспективних спеціальностей, серед яких: інженери, перекладачі, програмісти, архітектори, економісти, спеціалісти у сфері туризму та багато іншого.

Різні вузи пропонують різні умови. При вступі до університетів Словаччини на БЕЗКОШТОВНЕ навчання за програмою Free student для більшості спеціальностей не потрібні вступні іспити, тести чи мотиваційні листи. Абітурієнти зараховуються фактично за випискою оцінок з предметів учня з 8 по 11 клас. Однак подекуди, на окремих факультетах є певний відбір. Та найважливіше, що всі учасники програми Free student без винятків знаходять цікаві для себе спеціальності та 100-відсотково стають студентами університетів Словаччини.

Для всіх охочих взяти участь у програмі Free student організовують ознайомчі тури, які дають можливість батькам і майбутнім студентам відвідати вузи Словаччини, зустрітися зі студентами та професорсько-викладацьким складом.

Важливо! Якщо вас цікавить навчання у Словаччині, краще за все розпочинати підготовку до вступу з 10 класу або на початку навчального року в 11 класі. Тому що у Словаччині відбір на деякі спеціальності закінчується 1 квітня поточного вступного року.



Як бути з мовою?


Викладання у державних університетах Словаччини здійснюється словацькою мовою. Є вузи, які вимагають рівня знання мови не нижче В1, а є такі, яким достатньо базових знань. Це все обговорюється під час підписання договору, щоб абітурієнти і батьки знали, на що розраховувати по конкретних спеціальностях.

Тому, для всіх учасників програми Free student діє мовна школа, в якій вони до початку навчання вивчають базовий курс словацької і отримують необхідні знання та сертифікат про базову підготовку. Зазвичай щотижнево формуються групи з 10 дітей, без прив’язки до міста, адже навчання відбувається онлайн.

Подібність мовно-культурного та ментального простору Словаччини й України, позитивна налаштованість словаків до українців сприяє швидкій інтеграції українських студентів.



Переваги освіти у Словаччині


Популярність словацької освіти з кожним роком зростає. І пояснюється це цілою низкою переваг:
- БЕЗКОШТОВНА ЄВРОПЕЙСЬКА ОСВІТА.
- Можливість отримувати високі стипендії, якщо вас зараховано до 10% кращих студентів.
- Є перспектива розвиватися. Різноманітні стажування найвищого рівня на території всієї Європи.
- Акредитація дипломів у всіх розвинутих країнах світу.
- Посвідка на проживання на весь період навчання.
- Реальна можливість поєднання роботи із навчанням.
- Забезпечення гуртожитками.
- Географічне розташування (до прикладу, з Чернівців до Кошиці відстань така сама, як до Києва).
- Суттєві студентські знижки на проїзд територією Європи.
- 100% гарантії вступу.
- У навчанні інженерів у Словаччині щороку оновлюють обладнання, щоб студенти могли себе реалізувати на сучасному обладнанні згодом.
- Фінансова доступність. Витрати студентів на побутові потреби всередньому на місяць становлять 10-12 тис. грн.

Команда Free student постійно перебуває у Словаччині і готова допомогти на будь-якому життєвому етапі. Представники Free student завжди на зв’язку з абітурієнтами, студентами та їхніми батьками і намагаються допомогти вирішити всі проблеми, що виникають.

Головна мета Free student – не лише здобуття якісної безкоштовної вищої освіти, але й успішна реалізація та побудова успішної кар’єри кожної молодої людини.

Приєднуйтеся до числа тих щасливчиків, які вже навчаються у Словаччині за програмою Free student!

Зареєструватися у програмі та уточнити будь-які її деталі можна на сайті free-student-slovakia.org
або за телефоном (099)-0-432-433



Редактор: Марія Фернюк
22-03-2024, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 3 376

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.