RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Натхненням і для авторів, і для героїні фільму "Смак свободи" стала кулінарна книга Ольги Франко. Пропонуємо зварити борщ за її рецептом. У книзі Ольги Франко є кілька різних рецептів борщу: з вушками, квашеними яблуками тощо. Той, що нижче, - найпростіший, пише Захід.нет.





Інгредієнти:

ребра свинячі 250 г
борщовий квас 0,5 л
буряк 1 кг
сік з буряка 200 мл
Буряковий квас:

2/3 3-літрової банки заповнити заздалегідь промитими, почищеними і порізаними буряками, залити їх кип’яченою водою і поставити в тепле місце, щоб скисли. Можна додати кілька шматочків черствого житнього хліба, тоді буряки швидше вкиснуть. На це може піти близько тижня, але оскільки температура на кухні може бути різною, потрібно пильнувати.

Зварити бульйон на реберцях (можна взяти інше м’ясо, яке смакує), процідити. Додати дрібно порізані буряки, долити борщовий квас, посолити і варити на повільному вогні, доки буряк не стане м’яким. В готовий борщ додати свіжовитиснутий сік буряка – для кольору.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
16-03-2024, 02:00
Коментарів 0 Переглядів 1 006

Теги -

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.