RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Щоб бульйон вийшов по-справжньому смачним та ароматним, він має бути достатньо жирним. Його довго варять, а також обов'язково додають зелень (наприклад, петрушку).

Щоб посилити смак першої страви, зовсім не обов'язково додавати бульйонні кубики, адже вони містять консерванти. Краще взяти ще один вид м'яса. Наприклад, яловичину, пише ТСН.ua



Однак це ще не все. Обираючи куряче м'ясо, яке ви додаватимете до бульйону, експерти не рекомендують зупинятися на хвості, голові та легенях. Саме в них, як стверджують кулінари, накопичуються шкідливі для організму речовини й паразити. Навіть довготривале варіння не вирішує проблеми, адже паразити стійкі до нагрівання, а тому залишаються у бульйоні.

Яку частину курки брати для курячого бульйону, запитаєте ви. Найкраще підходять стегенця, крильця та грудка.

Варто зазначити, що курячий бульйон – це одна з тих страв, яка потребує довгого варіння. Лише після цього він стає насиченим, смачним і корисним. Дехто вважає, що встановивши вищу температуру, скоротить час приготування, але смак такого бульйону буде не найкращим.

Тому варіть його на низькому вогні – саме завдяки цьому весь смак приправ, зелені, курки та овочів перейде в рідину. Ще одна помилка – кидати м'ясо в киплячу воду. Кулінари радять класти його лише в холодну.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
10-03-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 2 157

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



"На Трампа сподіваймося, але люби, Боже, правду"
"Це важка, але необхідна правда, яку важко буде прийняти багатьом", - зазначає Сергій Рудик
«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.