У жодному разі не додавайте ці частини курки до бульйону: можуть заразити паразитами й токсинами

новини / Здоров'я
2 430
0

Щоб бульйон вийшов по-справжньому смачним та ароматним, він має бути достатньо жирним. Його довго варять, а також обов'язково додають зелень (наприклад, петрушку).

Щоб посилити смак першої страви, зовсім не обов'язково додавати бульйонні кубики, адже вони містять консерванти. Краще взяти ще один вид м'яса. Наприклад, яловичину, пише ТСН.ua



Однак це ще не все. Обираючи куряче м'ясо, яке ви додаватимете до бульйону, експерти не рекомендують зупинятися на хвості, голові та легенях. Саме в них, як стверджують кулінари, накопичуються шкідливі для організму речовини й паразити. Навіть довготривале варіння не вирішує проблеми, адже паразити стійкі до нагрівання, а тому залишаються у бульйоні.

Яку частину курки брати для курячого бульйону, запитаєте ви. Найкраще підходять стегенця, крильця та грудка.

Варто зазначити, що курячий бульйон – це одна з тих страв, яка потребує довгого варіння. Лише після цього він стає насиченим, смачним і корисним. Дехто вважає, що встановивши вищу температуру, скоротить час приготування, але смак такого бульйону буде не найкращим.

Тому варіть його на низькому вогні – саме завдяки цьому весь смак приправ, зелені, курки та овочів перейде в рідину. Ще одна помилка – кидати м'ясо в киплячу воду. Кулінари радять класти його лише в холодну.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
У Чернівцях колишній начальник фіскальної служби почав самовільне будівництво у заповіднику
20 872
Купують сітками: на ринках Чернівців ціни на капусту рекордно низькі
14 036
У селі на Буковині жінка з кількаметрової висоти впала з кладки у річку
12 938
З одного боку – скеля, з іншого – крутий схил: на Буковині розпочали ремонт гірського серпантину
9 168
Сильні заморозки і дощ з мокрим снігом: на Буковині у вихідні погіршиться погода
8 635
"Так сильно ще не смерділо": чернівчани скаржаться на сморід у різних частинах міста
8 234
«Що нам тепер робити? Помирати?»: на Буковині мобілізували чоловіка, батьки якого обоє з інвалідністю — відео
8 182
Прокуратура вважає, що в Чернівцях діяла ОЗГ, яка розтратила 2,2 млн грн "Міськсвітла"
6 736
Старшокласники будуть навчатися не всюди: які школи у Чернівцях стануть ліцеями
6 676
На Прикарпатті чоловік знайшов два гігантські білі гриби
6 134


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.