RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.



Які перші думки у вас виникають, коли ви чуєте про "черліденг"? Група струнких, симпатичних дівчат, що в перервах спортивних матчів гучно викрикують вигуки, змахують помпонами і роблять видовищні піраміди? Все правильно, але це – аматори!

Насправді черліденг – олімпійський вид спорту, який поєднує в собі акробатику, гімнастику та різні танцювальні стилі. Гуртує в собі дві змагальні програми: Cheer – акробатичні елементи, станти, піраміди, вигуки, плакати, помпони, cheer-стрибки та Dance – різновиди танцювальних стилів із використанням піруетів, шпагатів, махів, чер та ліп-стрибків, без викрикувань та іншої атрибутики для заклику глядача. Черліденг виховує не лише фізичну міць і грацію, а й вчить командній роботі, артистизму, взаєморозуміння, підтримці та взаємодопомозі. Згадайте, як гордо виглядають черлідери під час виступів, їхня впевненість та харизма зачаровують. Уявіть, що ваша дитина може набути цих якостей, стати сильнішою, спритнішою, впевненішою в собі.

ДОВІДКА


Черліденг в Україні переживає справжній ренесанс, перетворюючись з недооціненого виду спорту на зірку олімпійського рівня, символ престижу та вишуканості. Відійшовши від кліше про пухнасті помпони і яскраві костюми, цей вид спорту стає ідеальним вибором для тих, хто не може визначитись між танцями чи спортом. Для них це ідеальна золота середина. В грудні 2023 року черліденг увійшов до переліку дисциплін "Всеукраїнської шкільної ліги Пліч-о-пліч", відкриваючи нові можливості для молоді по всій країні. Як оволодіти цим мистецтвом в Чернівцях – далі.

Чернівці — в тренді!


У 2023-му наше місто стало центром, де черліденг не тільки отримав друге дихання, але й почав підкорювати спортивні вершини на всеукраїнському рівні. Такий якісний стрибок відбувся завдяки Академії спорту, танців і здоровʼя "TaiS". Це єдиний регіональний представник з черліденгу в Чернівецькій області. На чолі такої революції стоїть Майстер спорту з художньої гімнастики, єдиний в чернівецькій області сертифікований тренер і суддя національної федерації, визнаної міністерством молоді та спорту України та ICU з черліденгу Таїсія Столярчук. Під її керівництвом молоді буковинські спортсмени торік здобули звання дворазових переможців XVII Чемпіонату України та Кубку України, стали срібними призерами XIX чемпіонату України, а також здобули бронзові нагороди в Кубку Львова та XIII Кубку України у номінаціях чер-данс командний джаз та хіп-хоп. Особливою гордістю академії “TaiS” є те, що четверо її спортсменів увійшли до складу юнацької збірної команди, яка представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи в Осло. Важливо, що на меті в Таїсії Володимирівни – не просто розвивати власну справу, а масштабно популяризувати черліденг по всій Чернівецькій області. Насамперед вона організує майстер-класи для вчителів фізичної культури, щоб чернівецька область також долучилися до "Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-пліч", ініційованих Володимиром Зеленським, а згодом і долучить викладачів фізичного виховання серед студентів фахової перед вищої освіти.



Як стати частинкою команди з черліденгу в Чернівцях?


Занурення у світ черліденгу — це не лише акробатика, танці і гімнастика, а й унікальний шанс для дитини розкрити свою сміливість, витримку та лідерські якості.

В атмосфері натхнення, яку створює Таїсія Володимирівна, кожен юний спортсмен відчуває себе частиною великої та дружньої родини, де підтримка та взаємоповага — ключові цінності. Вона знаходить індивідуальний підхід до кожного учня, забезпечуючи максимально ефективний розвиток його спортивних та особистісних якостей.

З особливою увагою до безпеки та здоров'я тренерка забезпечує збалансоване поєднання вивчення технічних навичок, витривалості, координації, гнучкості та сили. Ваша дитина отримає неоціненний досвід, ставши частиною цієї спортивної родини, і відкриє для себе світ черліденгу в атмосфері професіоналізму та взаємопідтримки. До груп можна записати діток від 3 до 12 років.

Детальніше за тел.: 0952433499
Адреса: м. Чернівці, вул. Головна, 100-А (Льодовий майданчик, 2 вхід).
А якщо цікаво глянути, відскануйте QR- код або перейдіть за посиланням.




Редактор: Марія Фернюк
27-02-2024, 15:13
Коментарів 1 Переглядів 5 303

Теги -
Hаписав: Jessica Aniston, Коментарів: 0, Новин: 0, 6 березня 2024 22:27
В новині:
CAN I GET MY LOST OR SCAMMED BITCOIN BACK? YES, LOST RECOVERY MASTERS WILL SOLVE ALL YOUR PROBLEM.
I had 6.02 BTC in one of my Bitcoin wallets that I thought was lost for good. I’d sent my laptop to a variety of top data recovery firms, but with no luck. After seeing a positive comment about Lost Recovery Masters on “Google search ”, I decided to try to recover my wallet one last time.
Lost Recovery Masters were very responsive, and they recovered my wallet in just a few hours. Lost Recovery Masters acted honorably and in accordance with our agreement.
I would highly recommend using Lost Recovery Masters services. They recover any lost Cryptocurrency no matter how you lost it . Scammed or lost password they will recover it.
Contact them on:
Whatsapp: (+44(7537)-105921)
Email: (Support@lostrecoverymasters.com)
Website: https://lostrecoverymasters.wixsite.com/recoverbitcoin2024

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.