Манник можна полюбити лише за його простоту в приготуванні та доступність інгредієнтів. На відміну від бісквіта, він не потребує такої ж уваги, і не такий капризний, як дріжджове тісто.
РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на рецепт з
YouTube-каналу Лілії Цвіт розповідає, як приготувати цю швидку і смачну солодку випічку.
Що вам знадобиться:
Кефір - 400 мл
Манка - 200 грамів
Олія - 100 мл
Борошно - 160 грамів
Цукор 130 грамів
Ванільний цукор - 16 грамів
Розпушувач для тіста - 2 чайні ложки
Яблуко - 3-4 шт.
Як готувати манник
Підготуйте форму розміром 30х18х8 сантиметрів.
Очистьте яблука від шкірки, видаліть серединки та наріжте їх довільними шматочками.
Для приготування тіста змішайте кефір (можливо замінити йогуртом або кислим молоком), цукор, олію і ванільний цукор.
Додайте манку, борошно та розпушувач. Ретельно перемішайте.
Додайте нарізані яблука в тісто і ще раз перемішайте.
Перекладіть отримане тісто у форму, попередньо покриту пергаментом для випічки.
Розкладіть приготоване тісто у форму і запікайте в духовці протягом 30-40 хвилин за температури 170 градусів. Після готовності випічки, витягніть її з форми, посипте зверху шаром цукрової пудри і наріжте на порції.
Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
21-02-2024, 00:15
0
924