Фахівці з харчування склали дали низку рекомендацій щодо корисних низькокалорійних продуктів, які
варто додати до раціону замість звичних:
Замість родзинок краще їсти свіжий виноград, гранолу замінити на цільноозернові пластівці з високим вмістом клітковини.
У бутербродах та сендвічах як соус використовувати гірчицю або кетчуп з низьким вмістом цукру.
Від верхнього шматка хліба в бутербродах фахівці закликають відмовитися або зовсім замінити хліб на листя салату.
Яйця на сніданок краще варити, а не смажити. Якщо ви вирішили зробити омлет, посипте його свіжою зеленню, а не сиром.
Читати далі:
4 харчові звички, які прискорюють метаболізм після 50 роківСметану варто замінити йогуртом.
Замість сиру з коров'ячого молока споживати козячий.
Солодку газовану воду можна замінити на мінеральну.
В кав'ярні купувати не велику лате, а американо з молоком зниженої жирності.
Під час приготування пасти використовувати томатний соус, а не вершковий.
Частіше готувати курячу грудку замість стегон та тунець у власному соку.
Віддавати перевагу варто піці на тонкому тісті.
З алкогольних напоїв віддавати перевагу сухому вину.
Дотримуючись цих простих рекомендацій, можна значно знизити добову калорійність їжі та схуднути вдвічі швидше.
Читати далі:
Знижує рівень цукру, допомагає схуднути та покращує роботу мозку – спеція, яку необхідно додати у раціонЧитайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
18-02-2024, 23:58
0
38 062