Якщо ви любите смачну та швидку сирну випічку, цей рецепт для вас.
Сирне тісто замішується без дріжджів і не вимагає підняття. Потрібно змішати всі інгредієнти, сформувати булочки та відправити до духовки.
Інгредієнтисир 9-15% – 250 г
борошно – 250 г
яйця – 2 шт. +1 жовток
цукор – 60 г +15 г (для посипання)
олія – 2 ст. л.
молоко – 1 ст. л.
розпушувач – 10 г
ванільний цукор – пакетик
сіль – щіпка
1. У мисці з'єднайте яйця, сир, цукор, ванільний цукор, олію та сіль. Збийте блендер до однорідної маси.
2. Додайте просіяне борошно з розпушувачем і замісіть тісто. За необхідності додайте ще трохи борошна.
3. Далі поділіть тісто на 12 частин. Сформуйте кульки. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Змастіть збитим жовтком із молоком і посипте цукром.
4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25 хвилин.
Поради:
Сир можна використовувати будь-якої жирності.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
15-02-2024, 01:15
0
1 665