Кожна господиня знає, що спекти торт "Наполеон" - це ціла проблема. Потрібно правильно зробити тісто, приготувати коржі, не помилитися з рецептом крему, а потім ще й дочекатися, поки десерт просочиться.
Як зробити лінивий "Наполеон" зі шматочків листкового тіста всього за 15 хвилин – читайте далі в матеріалі.
Лінивий торт "Наполеон" - рецепт на століття
Інгредієнти на лінивий "Наполеон":
листкове тісто - 1 кг
згущене молоко - 400 гр
вершкове масло - 150 гр
Приготування:
Листкове тісто розморозити та розділити на частини так, як це зробив виробник до розморожування. Не розкатуючи їх додатково, викласти на деко, застелене пергаментом, і випікати в духовці 15 хвилин при 180 градусах. Дістати коржі, остудити, розділити руками на тонкі пласти, корочку струсити, але не викидати.
Згущене молоко перекласти в ємність, туди ж додати розм'якшене вершкове масло, збити все блендером. Змастити коржі по черзі кремом, викладаючи один на інший, поки не закінчиться начинка для коржів. Змастити торт з усіх боків кремом, посипати крихтою (зробити її з рум'яної скоринки, яку ви прибрали раніше). Заховати лінивий "Наполеон" зі згущеним молоком в холодильник на 2-3 години.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
1-02-2024, 01:45
0
1 256