RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Медичний центр "Базисмед" перший серед медзакладів Чернівців придбав сучасний високоточний пристрій Gastro+ Gastrolyzer, який дає можливість швидко і якісно діагностувати непереносимість лактози та інші види харчової непереносимості (фруктози, сахарози тощо) і водночас уникнути зайвих обстежень та недоцільних дієт.



- Зазвичай, щоб встановити причину шлунково-кишкового захворювання дитини чи дорослого, потрібно було пройти тривалі дослідження, обстеження, здавати дороговартісні аналізи, які не давали впевненості у результаті, – пояснюють у медичному центрі "Базисмед". – На діагностику таких захворювань люди витрачали кілька днів або навіть тижнів, змушені були їхати до інших міст. Але відтепер за допомогою пристрою Gastrolyzer у медичному центрі "Базисмед" її можна виконати за лічені години.

Що таке Gastrolyzer?


Gastrolyzer – це водневий дихальний тест (ВДТ), неінвазивний метод визначення рівня водню, відомий у всьому світі для діагностики лактазної недостатності, багатьох видів харчової непереносимості та інших захворюваннях шлунково-кишкового тракту і рекомендований провідними європейськими фахівцями в галузі гастроентерології. Він дозволяє швидко і якісно виконувати діагностику захворювань шлунково-кишкового тракту на основі вимірювань параметрів повітря, яке видихає пацієнт. Одразу ж після проведення дослідження пристрій показує результат на сенсорному екрані. Також всі показники доступні і на комп’ютері у вигляді таблиць та графіків.

Кому показаний дихальний тест?


Пацієнтам з хронічною діареєю, здуттям живота, болем в животі без певної локалізації, лактазною недостатністю, харчовою непереносимістю, синдромі подразненого кишківника, при синдромі надлишкового бактеріального росту (СНБР), який часто супроводжується болем, здуттям та порушенням випорожнень.

Синдром надмірного бактеріального росту – це патологічний стан, в основі якого лежить порушення нормального балансу флори тонкої кишки. Як наслідок, утворюється дефіцит різних мікроелементів (зокрема заліза), дефіцит вітамінів (фолієвої кислоти). Також цей стан проявляється при цукровому діабеті, уражені печінки, запальних захворюваннях кишківника, ожирінні, алергіях та шкірних висипаннях.

Як підготуватися?


Тест проводиться вранці натщесерце. За день до обстеження слід виключити солодкі страви, страви, які тривалий час перетравлюються, молочні вироби, а також напівфабрикати. Не вживати цибулю, часник, капусту, бобові, багаті клітковиною продукти, лікарські трави, фрукти та проносні засоби, тому що під час їхнього перетравлювання утворюється надмірна кількість водню, і це може вплинути на результати тесту. За 15 годин до обстеження не можна їсти, дозволено пити негазовану воду. До обстеження також не рекомендується чистити зуби. Ще рекомендовано: за 30 днів до тесту відмовитися від використання проносних засобів і антибіотиків; за 15 днів до тесту відмовитися від використання пробіотиків; відмовитися від усіх лікарських препаратів.

Різновиди водневого дихального тесту в МЦ "Базисмед":


Дихальний тест на надмірний бактеріальний ріст у кишківнику (СНБР):


- допомагає виявити порушення бактеріального балансу в кишківнику;
- ключовий для діагностики синдрому надлишкового бактеріального росту.

Дихальний тест на лактозну непереносимість:


- визначає рівень лактази та виявляє лактозну непереносимість;
- допомагає у виборі дієти та уникненні продуктів, що викликають дискомфорт.

Дихальний тест на непереносимість фруктози:


- визначає вашу чутливість до фруктози;
- ідеальний для тих, хто хоче уникати продуктів з високим вмістом фруктози.

Щоб запобігти захворюванням та вчасно вжити необхідних заходів для збереження вашого здоров’я, ви можете пройти якісні та безчергові водневі тести за допомогою апарату Gastrolyzer у медичному центрі "Базисмед".

Обстежитися можна за адресою: м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А. Для попереднього запису та довідок звертайтеся за телефоном +38 (050) 505 59 55.

Бережіть своє здоров’я, обирайте новітні технології діагностики у "Базисмед".


Акредитаційний сертифікат МОЗ України МЗ №015184, виданий 2 березня 2021 року

Перші у Чернівцях: завдяки Gastrolyzer непереносимість лактози швидко і якісно діагностують у медичному центрі «Базисмед»*
Редактор: Марія Фернюк
31-01-2024, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 6 416

Теги -

На місці працюють профільні служби, працюють до алгоритму дій при таких повідомленнях

Це вже третя відкрита Алея в старостинському окрузі Вижницької громади
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

На виставці представили найкращі роботи учнів за рік


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.