На вечерю можна приготувати смачну ароматну страву — куряче філе з пармезаном за песто соусом. Така проста і водночас вишукана страва сподобається всім.
Про це
розповідають на YouTube каналі "Світ смачних рецептів".
Список інгредієнтів
Таку страву можна приготувати заздалегідь, зібравши всі компоненти за годину, а потім поставивши в духовку перед тим, як подавати на стіл.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Куряче філе - 2 шт.
Томати – 1 шт.
Сир моцарела – 100 г
Соус песто - 3 ст.л
Сіль, чорний перець та копчена паприка.
Олія - 3 ст.л
Соєвий соус - 3 ст.л
Легкий спосіб приготування
Спочатку куряче філе треба надрізати у трьох місцях під нахилом і не до кінця. Далі посоліть, поперчіть та посипте паприкою.
Викладіть філе в тарілку, полийте соєвим соусом, оливковою олією та залиште маринуватися 30-40 хвилин.
Потім кожен надріз змастіть соусом песто. Моцарела та томат наріжте кружальцями й вставте у надрізи.
Викладіть філе у форму та запікайте при температурі 180°C 30-40 хвилин до зарум'янювання.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
20-01-2024, 01:45
0
956