RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Євген Клопотенко дуже часто ділиться рецептами приготування страв та різними секретами по господарству. На цей раз відомий кулінар розповів, як розморожувати готові страви.

Про це пише Євген Клопотенко в Telegram-канал.



Як краще розморожувати вже готову їжу

Від правильного розморожування залежить смак страви, тому важливо зробити все правильно.

Найкращим варіантом буде перекласти контейнер або герметичний пакет із готовою замороженою їжею із морозильної камери в холодильник. Вона поступово розморожуватиметься і це не вплине на смакові якості.

Якщо вам потрібно розморозити тільки частину їжі, яка знаходиться в місткості, перекладіть її на тарілку, накрийте харчовою плівкою, щоб не ввібралися запахи й поставте в холодильник до повного розморожування.

Якщо вам потрібно скористатися швидким способом розморожування, готову заморожену їжу перекладіть у форму для запікання та ставте у розігріту до 100 градусів духовку. Але пам'ятайте, в цьому випадку ви отримаєте сухішу страву через вплив високої температури.

Для довідки

Є продукти, які взагалі не рекомендується заморожувати, навіть більше, взагалі не рекомендується додавати страви, які ви плануєте відправити в морозильну камеру.

Це такі рідкі овочі, як картопля, кабачки, огірки й т.д. Не варто класти в морозилку і щойно приготовані теплі продукти. Спочатку їх потрібно потримати за кімнатної температури, а потім ще деякий час у холодильнику і тільки тоді в кінцевий пункт призначення.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
17-01-2024, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 025

Теги -

У жителів села Біла наприкінці 2023 року через підвищення напруги перегоріли електроприлади. Василь Шокостюк подав до суду та домігся компенсації від "Чернівціобленерго". "МБ" розпитав у чоловіка, як йому це вдалося.

Сергій Цюга воює майже три роки, отримав орден "За мужність" III ступеня.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.