Зазвичай шніцель їдять з картоплею. Це смажений у паніруванні шматок телятини чи свинини, який подають під вершковим грибним соусом. Така страва стане чудовим варіантом для вечері.
Про це повідомляє
Shuba.
Що знадобиться для приготування
У деяких регіонах Німеччини "Jägerschnitzel" називають мисливські ковбаски у паніруванні під томатним соусом.
Для приготування підготуйте такі інгредієнти:
Свинина — 4 шт.
Часник, зубчики — 4 шт.
Гірчиця — 10 г
Борошно пшеничне — 4 ст.л
Печериці — 150 г
Цибуля — 1 шт.
Сметана — 2 ст.л
Олія соняшникова — 4 ст.л
Сіль та чорний перець — до свого смаку.
Легкий спосіб приготування
Спочатку потрібно промити м'ясо, обсушити, відбити, посолити й поперчити. Часник подрібніть та натріть ним шніцелі й обмастіть їх гірчицею.
Далі запаніруйте в борошні й обсмажте на розігрітій з олією сковороді до рум’яної скоринки (приблизно по 5 хвилин з кожного боку).
Гриби помийте і поріжте шматочками, цибулю почистіть і подрібніть кубиками.
Розігрійте сковороду з олією та обсмажте до прозорості цибулю, висипте гриби та смажте далі кілька хвилин. Потім додайте 1 ст. л борошна і сметану, налийте трохи води, посоліть, перемішайте і готуйте соус на маленькому вогні 3 хвилини.
Подавайте шніцелі до столу під грибним соусом.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
14-01-2024, 01:30
0
1 291