RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Зазвичай шніцель їдять з картоплею. Це смажений у паніруванні шматок телятини чи свинини, який подають під вершковим грибним соусом. Така страва стане чудовим варіантом для вечері.

Про це повідомляє Shuba.



Що знадобиться для приготування

У деяких регіонах Німеччини "Jägerschnitzel" називають мисливські ковбаски у паніруванні під томатним соусом.

Для приготування підготуйте такі інгредієнти:

Свинина — 4 шт.
Часник, зубчики — 4 шт.
Гірчиця — 10 г
Борошно пшеничне — 4 ст.л
Печериці — 150 г
Цибуля — 1 шт.
Сметана — 2 ст.л
Олія соняшникова — 4 ст.л
Сіль та чорний перець — до свого смаку.

Легкий спосіб приготування

Спочатку потрібно промити м'ясо, обсушити, відбити, посолити й поперчити. Часник подрібніть та натріть ним шніцелі й обмастіть їх гірчицею.

Далі запаніруйте в борошні й обсмажте на розігрітій з олією сковороді до рум’яної скоринки (приблизно по 5 хвилин з кожного боку).

Гриби помийте і поріжте шматочками, цибулю почистіть і подрібніть кубиками.

Розігрійте сковороду з олією та обсмажте до прозорості цибулю, висипте гриби та смажте далі кілька хвилин. Потім додайте 1 ст. л борошна і сметану, налийте трохи води, посоліть, перемішайте і готуйте соус на маленькому вогні 3 хвилини.

Подавайте шніцелі до столу під грибним соусом.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
14-01-2024, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 439

Теги -

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.