Смачний та ситний сніданок з вчорашнього хліба: простий покроковий рецепт

новини / Смачні рецепти
1 577
0

Якщо залишився вчорашній хліб або батон, то можна приготувати смачний сніданок. Він буде ситним та сподобається усій родині.

Про це йдеться на YouTube-каналі "Апетитна мелодія".



Список інгредієнтів
Якщо у вашому холодильнику є ковбаса, сир і хліб, то приготуйте дуже простий сніданок - гарячі бутерброди. Знадобиться мінімум часу на приготування.

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

хліб
ковбаса - 250 г
сир - 150 г
масло вершкове - 60 г
яйця курячі - 4 шт.
зелень - 20 г

Варто зазначити, що інгредієнти можна замінити на інші, які вам більше подобаються.

Легкий спосіб приготування
Спочатку хліб або батон розріжте горизонтально навпіл, в кожній половинці добре притисніть м’якуш. Далі деко застеліть пергаментом та викладіть на нього хліб.

Ковбасу наріжте кружальцями та розкладіть їх на половинках хліба. Яйця збийте з сіллю та акуратно вилийте на ковбасу.

Зверху все посипте тертим сиром і подрібненою зеленню. Запікайте при температурі 180°C 10-15 хвилин.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.