RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Майстер-клас «Святкові ресторанні страви»: Chef Arts School*

* На правах реклами

А зараз буде анонс довгоочікуваного кулінарного майстер-класу!

Ми відкриваємо набір на майстер-клас для початківців - для тих, хто любить готувати вдома і бажає здивувати своїх рідних новими неймовірними стравами!

Вже 5 січня відбудеться майстер-клас "Святкові ресторанні страви" і презентації від бренд-шефа Яни Лакусти

?Дата: 05.01.2024
?Час: 10:00 - 15:00
?Місце проведення: м. Чернівці, вул. Фастівська, 30а

Програма практичного курсу:


1. Мільфей із слабосоленого лосося з соусом
2. Салат із щупальцями восьминога, соус цитрусо-імбирний дресінг
3. Бакаляю (біла рибка) із картоплею конфі та в ікорно-креветочному соусі
4. Качине філе глазуроване в кавовому деміглясі, зі свіжим ананасом та інжиром
5. Шоколадний фондан із манговим сорбетом та вафельною галетою

Детальний опис програми:


?Маринади до морепродуктів, риби та м’яса;
?Температурні режими приготування та особливості роботи з кожним продуктом;
?Декори до страв та психологія сприйняття людиною презентації Вашої страви;
?Неймовірні авторські соуса для кожної зі страв - кількість 7;
?Підбір посуду.

А також, маємо супербонус - кожен учасник приготує по 5 страв по програмі - плануємо приготувати більше 65 страв - спільними зусиллями - і вже ввечері Ви зможете ними пригостити своїх рідних!

Також будемо працювати із філе риби вагою більше 5 кг та із охолодженими восьминогами тушками від 1500г!

У вартість входить:


Сoffee break/tea;
Обіди;
Професійний сертифікат про закінчення курсу;
Подарунок від Chef Arts School;
Теоретичний матеріал та технологічні карти, які містять повну інформацію про всі страви які ми разом приготуємо.
Не втрачайте часу і приєднуйтесь до нас на цьому захоплюючому практичному майстер-класі.

Редактор: Марія Фернюк
28-12-2023, 15:30
Коментарів 0 Переглядів 6 206

Теги -
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти

На мітинг-реквієм прийшло чимало містян
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

На мітинг-реквієм прийшло чимало містян


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.