Weather

Майстер-клас «Святкові ресторанні страви»: Chef Arts School*

новини / прес-релізи
6 446
0
* На правах реклами

А зараз буде анонс довгоочікуваного кулінарного майстер-класу!

Ми відкриваємо набір на майстер-клас для початківців - для тих, хто любить готувати вдома і бажає здивувати своїх рідних новими неймовірними стравами!

Вже 5 січня відбудеться майстер-клас "Святкові ресторанні страви" і презентації від бренд-шефа Яни Лакусти

?Дата: 05.01.2024
?Час: 10:00 - 15:00
?Місце проведення: м. Чернівці, вул. Фастівська, 30а

Програма практичного курсу:


1. Мільфей із слабосоленого лосося з соусом
2. Салат із щупальцями восьминога, соус цитрусо-імбирний дресінг
3. Бакаляю (біла рибка) із картоплею конфі та в ікорно-креветочному соусі
4. Качине філе глазуроване в кавовому деміглясі, зі свіжим ананасом та інжиром
5. Шоколадний фондан із манговим сорбетом та вафельною галетою

Детальний опис програми:


?Маринади до морепродуктів, риби та м’яса;
?Температурні режими приготування та особливості роботи з кожним продуктом;
?Декори до страв та психологія сприйняття людиною презентації Вашої страви;
?Неймовірні авторські соуса для кожної зі страв - кількість 7;
?Підбір посуду.

А також, маємо супербонус - кожен учасник приготує по 5 страв по програмі - плануємо приготувати більше 65 страв - спільними зусиллями - і вже ввечері Ви зможете ними пригостити своїх рідних!

Також будемо працювати із філе риби вагою більше 5 кг та із охолодженими восьминогами тушками від 1500г!

У вартість входить:


Сoffee break/tea;
Обіди;
Професійний сертифікат про закінчення курсу;
Подарунок від Chef Arts School;
Теоретичний матеріал та технологічні карти, які містять повну інформацію про всі страви які ми разом приготуємо.
Не втрачайте часу і приєднуйтесь до нас на цьому захоплюючому практичному майстер-класі.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують