* На правах реклами
А зараз буде анонс довгоочікуваного кулінарного майстер-класу!
Ми відкриваємо набір на майстер-клас для початківців - для тих, хто любить готувати вдома і бажає здивувати своїх рідних новими неймовірними стравами!
Вже 5 січня відбудеться майстер-клас "Святкові ресторанні страви" і презентації від бренд-шефа
Яни Лакусти?Дата: 05.01.2024
?Час: 10:00 - 15:00
?Місце проведення: м. Чернівці, вул. Фастівська, 30а
Програма практичного курсу:
1. Мільфей із слабосоленого лосося з соусом
2. Салат із щупальцями восьминога, соус цитрусо-імбирний дресінг
3. Бакаляю (біла рибка) із картоплею конфі та в ікорно-креветочному соусі
4. Качине філе глазуроване в кавовому деміглясі, зі свіжим ананасом та інжиром
5. Шоколадний фондан із манговим сорбетом та вафельною галетою
Детальний опис програми:
?Маринади до морепродуктів, риби та м’яса;
?Температурні режими приготування та особливості роботи з кожним продуктом;
?Декори до страв та психологія сприйняття людиною презентації Вашої страви;
?Неймовірні авторські соуса для кожної зі страв - кількість 7;
?Підбір посуду.
А також, маємо супербонус - кожен учасник приготує по 5 страв по програмі - плануємо приготувати більше 65 страв - спільними зусиллями - і вже ввечері Ви зможете ними пригостити своїх рідних!
Також будемо працювати із філе риби вагою більше 5 кг та із охолодженими восьминогами тушками від 1500г!
У вартість входить:
Сoffee break/tea;
Обіди;
Професійний сертифікат про закінчення курсу;
Подарунок від Chef Arts School;
Теоретичний матеріал та технологічні карти, які містять повну інформацію про всі страви які ми разом приготуємо.
Не втрачайте часу і приєднуйтесь до нас на цьому захоплюючому практичному майстер-класі.
28-12-2023, 15:30
0
6 206