RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


До чаю можна спекти пиріг, що перевірений роками, м’який, ніжний, неймовірно медовий.

За бажанням можна додати подрібнені горіхи або й перемастити кремом, але навіть у класичному варіанті цей пиріг смачний.



Для приготування медового пирога беремо:
250 г сметани
250 г молока
1 ст. л. соди
120 мл олії
5 яєць
500 г цукру
200 г меду
800 г борошна

У сметану додаємо негашену соду, перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин. Потім додаємо молоко і знову перемішуємо. Яйця з цукром збиваємо міксером, додаємо мед і ще раз збиваємо. Потім вливаємо олію і сметану з молоком. Все збиваємо і поступово додаємо борошно. Тісто має бути, як густа сметана. Виливаємо в форму 26-36 см, застелену пергаментом. Випікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин до сухого сірника.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
19-12-2023, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 12 103

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"